axer

Pris

Ikke fastsatt

Kvm

34 - 51

Solforhold

Fra morgen til solnedgang

Terrasse / balkong

6 kvm - 42 kvm

Svømmebasseng

Ja

Strand

3 minutter gange

Velkommen til Patalavaca

Drømmer du om å leie eller kjøpe en feriebolig med privat uteplass og tilgang på basseng, og som samtidig har nærhet til stranden og restauranter?

Axer Eiendom er stolte over å kunne presentere 17 moderne leiligheter i Palmera Sea View i Patalavaca på Gran Canaria. Nye leiligheter i et arkitekttegnet bygg med svømmebasseng, havutsikt og fantastiske solforhold i høyden. Leilighetene og uteområdet holder høy standard. Bak står en norsk boligutvikler som tar ansvaret, kombinert med det beste av  lokalt håndverk fra vår lokale entreprenør og arkitekt. 

Palmera er et stilrent bygg med nordisk inspirert interiør. Her har du en splitter ny leilighet med tryggheten i at den er utviklet av en norsk boligutvikler.

Sommer hele året


Det finnes ikke mange som er like opptatt av sol og varme som nordmenn. Derfor har samtlige leiligheter egen terrasse, balkong eller tilgang til uteplass, med havutsikt og gode solforhold hele dagen. Sameiets fellesområde er utstyrt med solsenger som ligger ved sameiets basseng. Området er solfylt hele dagen. Akkurat slik det skal være når du trenger å samle D-vitaminer i vinterhalvåret.

Patalavaca ligger sørvest på Gran Canaria, og er blant stedene med flest soldager i året på øya. Patalavaca ligger også i le for vinden inne i vika, så her holder du deg god og varm. Drømmer du om å kunne bade hele året? Temperaturen holder seg også godt i havet, på mellom 19 og 23 grader året rundt. Kvelden kan du avslutte med gode naboer ved bassenget, eller på din egen terrasse, hvor det er flott utsikt mot den rødoransje solnedgangen mens båtene seiler forbi i horisonten.

Attraktiv beliggenhet

God beliggenhet er viktig, Palmera Sea View ligger fint til i høyden i Patalavaca med havutsikt og gode solforhold hele dagen. Området ligger ca 40 minutter fra flyplassen, ca. 10 minutter fra Purto Rico og ca. 50 minutter fra Las Palmas. Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. Det er et rolig område og kjent for sine gode fiskerestauranter. Det er i tillegg kun få minutters gange til Arguineguin, der det kommer fersk fisk med fiskebåtene hver dag. Her er det også gode kollektivforbindelser til Puerto Rico og Las Palmas.

Det er flere vakre strender i området. Bare i Patalavaca finner du to strender, og ønsker du litt variasjon er det ikke langt til stranden i Arguineguin eller ved Anfi del Mar, som begge er 10 minutter unna  langs kystien . Anfi del Mar er regnet for å være en av de beste strendene på Gran Canaria, med fin, hvit sand importert fra Bahamas.

BLI BEDRE KJENT
MED PROSJEKTET

Leilighetene

Leilighetene er totaloppusset ved hjelp av lokal kompetanse og håndverk, fulgt opp og kvalitetsikret av en norsk boligutvikler. 

Slik kan du være trygg på at leilighetene er av høy kvalitet, og ikke minst med tidsriktig design og smarte detaljer. Både leiligheter og fasade, basseng og uteområde er totaloppusset. 

Nesten alle leilighetene har egen terrasse eller uteplass, i tillegg til tilgang til fellesområde med solsenger og basseng. Innvendig blir det høy standard med flislagte gulv, lekkert kjøkken, stilrent bad og vegg til vegg foldedører mellom stue og terrasse. Åpne opp - visk ut skillet mellom innendørs og utendørs. 

Som å reise til ditt ekstra hjem

Valg av opphold er en av de viktigste avgjørelsene du gjør også når det kommer til ferien din. Her skal du leve, spise og elske. Du skal lage frokost, slappe av, invitere gode naboer og venner på en kaffe eller noe godt i glasset. Her skal det nytes, og du skal føle deg trygg. Et ekstra hjem, i et annet land, som skal fylles med gode minner og fine stunder.

I rolige Patalavaca på Gran Canaria kan du starte din utenlandsdrøm med leiligheten du kan rømme til når Norge blir for kaldt, for mørkt eller for lite. Her er restaurantbesøkene rimeligere, temperaturene høyere og stressnivået i hverdagen lavere – ja, det eksisterer nesten ikke, for her er du på øytid.Ta deg en dukkert i svømmebassenget utenfor døren, eller sett deg på den felles takterrassen og nyt atmosfæren. Sameiet har også tilgang til 7 parkeringsplasser på eiendommen.

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt oss

Flere prosjekter

 • Sagveien / Vangsveien

 • Gamle Nordby Gård

 • Oasis Gran Canaria

 • La Palmera Sea View - Gran Canaria

 • Lille Gartnerløkken

 • Klokkarskogen

 • Mjølkeråen Hage

 • Lille Nesttunvann

 • Fagerborgkvartalet

 • Furutoppen

 • Kronstad Stasjon

 • Gartnerløkken - Trinn 3