axer
Axer
Bolig
Logo

Fagerborgkvartalet

Pris

5 600 000 - 12 600 000

Soverom

2 - 4

Kvm.

62 - 178

Boliger det er verdt
å vente på!

Leilighetene er for deg som vil bo sentralt, men likevel i et utpreget boligstrøk. Det blir flotte balkonger eller terrasser til alle boligene, i tillegg til en nydelig indre atrium og svært stor felles takterrasse med utsikt over store deler av byen.

Leilighetene

Fagerborgkvartalet bygges rundt et hyggelig og innbydende atrium og vil bestå av 145 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter med variasjon i både størrelse og utforming. Alle boliger får balkong, hvorav de største leilighetene får ekstra dype og romslige balkonger eller private takterrasser. De største boligene får også flere bad, eget vaskerom og/eller gjestetoalett, og flere leiligheter får opp til 3,15 meter takhøyde.

Prosjektet

I første etasje legges det opp til mindre næringslokaler, hvor vi søker gode leietakere som kan bidra til et levende miljø i og rundt kvartalet.

Prosjektet bygges på eiet tomt, og organiseres som 1 felles sameie. Utvendige fortau og torg overtas og vedlikeholdes av kommunen, mens felles bakgård og takterrasser blir sameiets fellesareal.

Beliggenhet

På tomten til historiske Fagerborg Hotell i Storgata nær Lillestrøm kirke vil leilighetene ha en flott sentral beliggenhet, med gangavstand til kino, shopping og ikke minst toget. Området er et utpreget boligstrøk til tross for sin korte avstand til «alt».

Med prosjektet ønsker Axer Eiendom å tilføre et flott nytt kvartal til Lillestrøm sentrum. Det legges opp til en varm fasade med utstrakt bruk av treverk, samt privatiserte balkonger eller terrasser med god plass for alle boligene. Det blir flere oppganger med heisadkomst til hvert plan, uten lange innvendige ganger for et hyggelig innemiljø i fellesarealene.

Siste nytt

Logo

Besøk prosjektets nettside for å lese mer om prosjektet og finne akkurat din bolig.

Flere prosjekter