axer
Axer
Bolig
Logo

Mjølkeråen Hage

4 190 000 - 4 790 000,-

3 Soverom

108 - 121 Kvm.

Laget for at hele familien skal trives

Mellom frodige og grønnkledde koller i Åsane finner du Mjølkeråen Hage. Her kommer det nye og spennende rekkehus, – skapt for familier som ønsker en trygg og behagelig hverdag, med gangavstand til butikker, barnehage og skole.

 

Slik vil du bo i Mjølkeråen Hage

Boligene i Mjølkeråen Hage blir preget av lys og luft; alle boligene får generøse vinduer og glasspartier i fasadene. Gode oppholdsrom, hvor allsidighet og praktiske løsninger er nøkkelord; familiene vil selv kunne velge en planløsning skreddersydd deres behov. Tre, fire eller til og med fem soverom; walk-in-closet eller en suite bad på hovedsoverommet? Det er opp til hver enkelt (avhengig av boligtype).

 

Beliggenhet

Mjølkeråen Hage ligger i bydel Åsane. En kort bileller busstur unna finner du alle servicetilbudene Åsane byr på. Skoler og barnehager ligger innen gåavstand, selv for ganske korte ben. Rema 1000 på Marikollen finner du i nærheten, Kiwi på Toppe 1,1 kilometer meter fra døra. Skal du ta bussen, slipper du unna med en rusletur på 100 meter. For de litt større shop - pingrundene ligger Åsane Senter en seks minutters kjøretur unna, med en hel verden av butikker å by på. Og rundt overalt ligger den vakre Vestlandsnaturen, med skog, fjell, åker, eng, strand og hav, og et rikt nettverk av turstier som knytter alt sam - men.

Bolignyheter

Logo

Besøk prosjektets nettside for å lese mer om prosjektet og finne akkurat din bolig.

Flere prosjekter