axer
Axer
Bolig

Boligdrømmen i Åsane

Smart planløsning, grønne omgivelser og nærhet til det meste var viktig da Sander Nygaard (23) og Sara Elisabeth Sundstø (21) skulle på boligjakt. Drømmehuset fant samboerparet i Mjølkeråen Hage.

Sammen med hundene Chico og Coby bor det unge paret for tiden i en leilighet i Åsane. Når de fikk mulighet til å kjøpe et splitter nytt enderekkehus i samme bydel, valgte de slå til. Nå gleder både to- og firbeinte seg til å få mer boltreplass inne og ute.

Skreddersydd for familieliv

Omgitt av vakker natur, sjø og grønt gress på alle kanter, er det ikke rart at mange har falt pladask for det nye boligområdet vest i Åsane. Her, midt mellom Morvik og Salhus, bygges nemlig splitter nye rekkehus sentrert rundt grønne tun, spennende lekeområder og sjarmerende uteplasser. Med parkering under bakken, er området skreddersydd for lek, læring, samhold og familietid.

 – Vi er begge sosiale av oss og ønsker å bo et sted hvor flere er i samme fase av livet. Uteplassene rundt skaper mange naturlige møtepunkt, samtidig som vi har private områder å trekke oss tilbake til når vi ønsker det. På et tidspunkt blir vi kanskje flere i familien, og hva er vel bedre enn å vokse opp i et område som dette?

 Familielivet har nemlig fått en helt sentral plass i Mjølkeråen Hage. Her leker barna trygt på en av lekeplassene mellom husene, mens foreldrene kan følge med fra stuevinduet eller terrassen.

Mjølkeråen Hage har alt vi ser etter – og enda litt til. Vi liker spesielt at det er landlig, men samtidig nær alt vi trenger i hverdagen. Ved å flytte rett inn i et nytt hus slipper vi dessuten å tenke på oppussing eller krevende vedlikehold. Da er det deilig å heller fokusere på å få det slik som vi ønsker helt fra start, forteller Sander


Mange valgmuligheter

I Mjølkeråen Hage kan du selv være med å skreddersy planløsningen og velge materialer ut fra ønsker og behov. Noen ønsker seg kanskje et ekstra soverom eller drømmer om et romslig walk-in-closet; uansett hvilke løsninger du ser for deg, kan Mjølkeråen Hage by på mange muligheter for å skape ditt drømmehjem.

– Muligheten for å få huset akkurat slik vi vil, samtidig som vi har fått være med på prosessen hele veien, har vært svært viktig for oss. Vi har for eksempel valgt å gå for et sort kjøkken, downlights i taket og fliser vi har valgt ut selv. Dette er et hus vi skal tilbringe mye tid i, og både trivsel, estetikk praktiske hensyn har veid tungt underveis. Valgene som er tatt er vi heldigvis veldig fornøyd med, sier Sander. 

Skreddersydd for den moderne hverdagen, ligger alt til rette for en idyllisk familietilværelse. Bare en kort biltur unna finner du kjøpesentre som Åsane Senter, Horisont og IKEA. Også skoler, barnehager, idrettslag og busstopp befinner seg like i nærheten av det nye boligområdet. For Sander og Sara er det langt fra tilfeldig at fremtiden ligger i byens nordligste bydel.

 – Jeg er selv vokst opp i Åsane og både familie og de fleste vennene våre bor i her, så det var naturlig å se etter et hus i området. Vi ønsket oss helst noe nytt, men det er sjelden det dukker opp slike muligheter så sentralt  som dette. Da vi kom over Mjølkeråen hage, skjønte vi raskt at dette var perfekt for oss.