axer
Axer
Bolig

Om oss

Siden Axer ble etablert i 1999 har vi bygget tusenvis av boliger, og våre boliger kjennetegnes av gjennomtenkte løsninger og høy kvalitet, samtidig som det er tilrettelagt for et godt og bærekraftig bomiljø.

 

Våre verdier

Løsningsorientert

Evnen til å finne gode løsninger og tenke nytt kjennetegner Axer. Vi skal ikke låse oss i en måte å tenke på, men vurdere et brett spekter av løsninger før vi bestemmer oss. Vi vet også at de beste løsningene finner vi ved å involvere kunder og samarbeidspartnere.

Engasjert

I Axer liker vi det vi jobber med og menneskene rundt oss. Vi skal ha en kultur hvor er vi engasjerte, entusiastiske og dedikerte. Vi strekker oss etter å kunne gi raske tilbakemeldinger og å finne løsninger som skaper fremdrift. Det skal være positivt og konstruktivt å samarbeide med Axer.

Forutsigbar

Axer er til å stole på. Vi skal levere etter avtale og søker å gjennomføre strukturerte og transparente prosesser.  Ærlighet, pålitelighet og integritet skal gi den forutsigbarheten vi strekker oss etter.

Oversiktlig og enkelt boligkjøp

Det kan være mye å tenke på når du kjøper ny bolig. Med tilgang til portalen MinAxerbolig har du full oversikt og kan holde deg oppdatert gjennom hele prosessen fra kjøp til etter overtakelse og innflytting. 

Du kan enkelt gjøre tilvalg, og ha kontroll på kostnader, dokumenter og fremdrift. Det er lettvint å kommunisere direkte med oss, og skulle du ha spørsmål etter innflytting så logger du bare inn i MinAxerbolig for å få svar på det du måtte lure på. 

Her finner du også dokumenter, kontrakter og  boligens FDV samlet på ett sted. FDV står for forvaltning, drift og vedlikehold, og er på mange måter å regne som boligens bruksanvisning. 

Det skal være enkelt og trygt å kjøpe en Axer-bolig!