axer
Axer
Bolig

Siden Axer ble etablert i 1999 har vi bygget tusenvis av boliger, og har en tomtebank på over 3000 enheter. I tillegg har vi utviklet ca 70.000 kvm med næringslokaler, og vi forvalter en stor næringsportefølje. 

Leter du etter en ansatt?

Vi utvikler eiendom med mål om å tenke nytt og finne de beste løsningene. Som kjøper av en Axerbolig får du god kvalitet tilpasset dine behov. 

Som selskap har vi en helhetlig tilnærming til eiendom og besitter komplett in-house kompetanse innenfor eiendomsutvikling og salg, investering, samt forvaltning og utleie av næring, fritid og bolig. 

Axer Eiendom ble i 1999 startet av Borger Borgenhaug, da under navnet Akershus Eiendoms­utvikling. Ambisjonen var å se muligheter der andre ikke gjorde det.

Våre verdier

Løsningsorientert

Evnen til å finne gode løsninger og tenke nytt kjennetegner Axer. Vi skal ikke låse oss i en måte å tenke på, men vurdere et brett spekter av løsninger før vi bestemmer oss. Vi vet også at de beste løsningene finner vi ved å involvere kunder og samarbeidspartnere.

Engasjert

I Axer liker vi det vi jobber med og menneskene rundt oss. Vi skal ha en kultur hvor er vi engasjerte, entusiastiske og dedikerte. Vi strekker oss etter å kunne gi raske tilbakemeldinger og å finne løsninger som skaper fremdrift. Det skal være positivt og konstruktivt å samarbeide med Axer.

Forutsigbar

Axer er til å stole på. Vi skal levere etter avtale og søker å gjennomføre strukturerte og transparente prosesser.  Ærlighet, pålitelighet og integritet skal gi den forutsigbarheten vi strekker oss etter.

Ønsker du å jobbe hos oss?

Selskapsnyheter

Hold deg oppdatert