axer
Axer
Bolig

Beleilighet® 

Vi bygger ikke bare leiligheter. 
Vi bygger også beleiligheter


En beleilighet strekker seg utover en vanlig leilighet. Vi snakker om et sosialt nabolag hvor livet skal være så sømløst som overhodet mulig. 

Uansett hvor i livet du befinner deg. 

Beleilighet for barnefamilier

Gode boforhold for deg og barna dine. I en beleilighet får du  enkle, praktiske løsninger og gode, tjenestetilbud for å gjøre en hektisk hverdag mer smidig.

Ditt nabolag er en base med trygge rammer, og det mest essensielle i livet — som skoler, barnehager, kollektivtrafikk og dagligvarebutikker — helt i nærheten. I en beleilighet skal det være enklere å ha full kontroll på mer enn bare ditt eget liv.

Med andre ord, færre branner å slukke i løpet av en dag, gjør både ditt- og barnas livskvalitet høyere

Beleilighet for en enklere hverdag

Når barna forlater redet, er det naturlig å vurdere å flytte på seg. Man nærmer seg kanskje pensjonistalderen, og prioriteringer forandrer seg.

Den store hagen som barna kunne leke i, er kanskje ikke lenger så relevant for livet man vil leve. Kanskje vil du ikke lenger rense takrenner, beise terrassen, støvsuge tre etasjer hver helg, måke snø i vinterhalvåret, klippe gress om sommeren, eller betale for å varme opp 175 kvadratmeter.

En beleilighet har gode, smarte og tidsbesparende løsninger som kan tillate deg å ta livet med ro, så du kan fokusere på å nyte mer enn å yte —  så bekymringsfritt som mulig. 

Din første beleilighet?

Å flytte for seg selv, og ikke minst komme seg inn på boligmarkedet, representerer et viktig veiskille i livet. Fra et kanskje trygg og enkel hverdag hjemme til å ansvaret det innebærer å skulle stå på egne ben. Vi forstår at det kan føles overveldende for de fleste, spesielt deg som førstegangskjøper.

I en beleilighet er hverdagen tilrettelagt og sømløs— så overgangen fra vugge til voksenliv blir så behagelig som mulig.

Bærekraftig

Bærekraftige løsninger handler blant annet om å tilrettelegge for gode tilbud og fasiliteter som varer. Vi trenger hverandre, og ved å legge tilrette for gode fellestjenester, aktivitetstilbud og sosiale tiltak så bidrar vi til å motvirke ensomhet og psykiske utfordringer. 

Det er heller ikke sikkert du trenger 100 kvm bolig, når gjestene kan bo i tilgjengelig gjesteleilighet, verktøyet befinner seg i deleboden og fotballkampen nytes på storskjerm i fellesstuen i 1. etg. 

Stor samlig til bursdag kan samles rundt langbordet i en fellesstue, eller på takterrassen. Grønnsakene til maten - de kommer fra drivhuset i hagen. 

Det er beleilig det! 

Et helt nabolag

Et boligprosjekt med beleiligheter gagner ikke bare den enkelte boligkjøper, men styrker fellesskapet i hele sameiet. 

Kjøpere som flytter inn vil få muligheten til å delta på en rekke sosiale aktiviteter, samt dra nytte av fellestjenester og andre tilbud. Sammen motvirker vi ensomhet og bedrer psykisk og fysisk helse.  

Naboverter

Dedikerte naboverter organsierer og hjelper til, slik at hverdagen blir så enkel som mulig. Listen over mulige aktiviteter er lang, og kan være for eksempel grillfest, planteskole, gamingkveld, vinkurs, turgruppe, kaffetreff eller juleverksted. 

Så beleilig! 

Hvordan sier man “gymmen ligger i kjeller'n”?
– Beleilighet.

Felles for våre beleiligheter – er at det skal være så enkelt og beleilig som mulig å bo. Det betyr at i tillegg til en splitter ny leilighet får du tilgang til en rekke gode løsninger og fellesfunksjoner. Tilbud som blant annet:

  • Gjesterom
  • Fellesrom med kjøkken og langbord
  • Tv-stue
  • Drivhus
  • Treningsrom
  • Café/bar
  • Nabovert eller resepsjon
  • Takterrasse
  • Hobbyrom