axer
Axer
Bolig
Logo

Velkommen til Nordby Gård

I sentrum av Vestby skal vi bygge ca 400 beleiligheter, rett ovenfor det nye kulturkvartalet. 

Pris

Ikke fastsatt

Kvm

Ikke fastsatt

Soverom

1-4

Sentrale Beleiligheter

Velkommen til Nordby Gård. Et nabolag med alt du trenger innenfor gangavstand! Her kan du nyte livet i nye boliger i umiddelbar nærhet til kjøpesenter, butikker, kulturhus og kollektivtransport - alt du trenger i hverdagen.

Med kun 21 minutter til Oslo sentrum med toget, vil du ha muligheten til å nyte det pulserende bylivet når du måtte ønske det, samtidig som du kan trekke deg tilbake til den rolige og trygge atmosfæren i ditt eget hjem.

Vi ønsker å gjøre hverdagen din så enkel som mulig, og derfor har vi sørget for både butikk og apotek i byggets første etasje, slik at du enkelt kan handle det du trenger i hverdagen. 

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om alt dette fantastiske stedet kommer til å tilby!

 Sosialt og inkluderende

Vi er stolte over å presentere et spennende og unikt boligprosjekt som vil gi deg mer enn bare en leilighet - vi gir deg et helt nytt fellesskap! Vi vil legge til rette for flere flotte fellesarealer både innvendig og utvendig, slik at du og dine naboer kan nyte livet sammen.

Mellom blokkene vil det bli anlagt stier, grønne områder og oppholdsrom som skaper en harmonisk og avslappende atmosfære. Du kan spasere gjennom de koselige fellesarealene og nyte roen i ditt eget lille paradis midt i sentrum av Vestby.

Innvendig vil det bli bygget felles oppholdsrom, gjesterom, café og andre områder som beboerne i sameiet kan bruke sammen. Her kan du skape minner med venner og familie, og du vil alltid ha et sted å møte likesinnede og utvikle nye vennskap.

Stabburet midt på plassen vil være en sentral del av dette prosjektet. Dette koselige og gamle stabburet vil få leve videre og bli en unik og sjarmerende del av vårt nye fellesskap. Vi ser frem til å dele dette spennende prosjektet med deg og ønsker deg hjertelig velkommen til ditt nye hjem!


Tegnes av Studio Gorilla

Illustrasjon: Fiction Studio

Trygt fellesskap

Vi er glade for å kunne presentere vårt nye konsept - Det Trygge Fellesskapet. Dette er en del av det nye nabolaget som er spesielt utviklet for å gi deg en enklere hverdag.

Du vil ha tilgang til fellesområder som café, gjesterom og felles oppholdsrom - det perfekte stedet å samles med venner og familie, eller kanskje bli kjent med nye naboer. Her kan du nyte en VM-kamp med snacks og drikke, eller delta på en hyggelig vinsmaking eller kinokveld.

Driftsleder vil være tilgjengelig i resepsjonen for å hjelpe deg med alt du trenger i hverdagen. I tillegg vil nabovertordning sørge for å arrangere hyggelige sammenkomster og aktiviteter som vil bringe beboerne i nabolaget sammen.

Vi har også satt opp deleløsninger slik at naboene kan dele på verktøy, tjenester, biler og sykler - det vil hjelpe deg med å spare penger, tid og også gi deg en mulighet til å bli enda bedre kjent med naboene dine.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt nye hjem i nabolaget på Nordby Gård!


Antall boliger

Ca 410 

Antall kvm 

ca 30 000

Reguleringsformål

Sentrumsformål - bolig og næring

Utvikles av

Axer Eiendom og Rexir Utvikling

Gå til Google Maps

Meld interesse for prosjektet
 

Flere prosjekter