axer
Axer
Bolig

56 % solgt etter salgsstart!

Lekre leiligheter med stor variasjon og ulike løsninger. Umiddelbar nærhet til grøntarealer, turstier og gode shoppingmuligheter. 

PRIS

3 990 000 - 8 290 000

SOVEROM

1 - 4

KVADRATMETER

43 - 163

INNFLYTTING

4. kvartal 2026

Et nytt nabolag

Lille Gartnerløkken blir et nytt boligområde bestående av 4-5 lavblokker i elegant arkitektonisk utforming. Fellesarealene i mellom leilighetene vil bestå av opparbeidede grøntområder. 

Leilighetene varierer i både type og størrelse som bidrar til et godt naboskap. Blant boligene som skal bygges finner du smarte familieboliger over to plan med markterrasser. Det vil også bli bygget mindre leiligheter som er perfekt for førstegangskjøperen, i tillegg til større leiligheter for deg som ønsker god plass - men er ferdig med å bruke tiden din på vedlikehold. 

 • Under utvikling

 • Kommer snart

  Høst 2023

 • VIP salgstart

  25 mai 2024

 • Salgsstart

  02. juni 2024

 • Byggestart

  Q4 2024

 • Estimert innflytting

  Q4 2026

Alt du trenger i umiddelbar nærhet

I Lille Gartnerløkken bor du rolig, men ikke på landet. Du får alt du trenger til dagens gjøremål kort vei unna. Horisont kjøpesenter med sine 73 butikker og spisesteder ligger bokstavelig talt et steinkast unna. Her finner du blant annet dagligvare, apotek, kafé, spisesteder og et stort utvalg butikker. Åsane sentrum er et hyggelig samfunn du vil få stor glede av. Barnehage og skole ligger også like ved, det samme gjelder treningssenter og idrettstadion.

KJØPESENTER

Ca 250 meter

TURSTIER

Ca. 5 min gange

KOLLEKTIVT

150 meter

BERGEN SENTRUM

15 minutter

Kontakt oss
 

Kontakt megler

Flere prosjekter

Visning 

Ta kontakt med megler for å avtale privatvisning og gjennomgang av prosjektet i sommer!

Kontakt oss for påmelding