axer
Axer
Bolig

Elvesten

Elvesten er lun og kontrastfylt. Her er det brukt mye treverk som understreker den varme fargepaletten basert på jordfarger med en frekk snert. Sorte detaljer strammer opp stilen og gjør den mer moderne. Velger du Elvesten får du en myk, nordisk palett med elegant dybde.

Oppholdsrommet er holdt i beige. Kjøkkenet får spille en hovedrolle med en dyp gråtone som hinter mot brunt og aubergine, avhengig av lyset gjennom dagen. Kombinasjonen med overskap i eik-laminat forsterker bruken av treverk som er gjennomgående i Elvesten

Entreen har en litt mørkere beigetone, og på soverommet gjenbrukes fargen fra kjøkkenet. Som veggfarge skaper den en luksuriøs og behagelig stemning og får soverommet til å minne om et hotellrom.

På badet er veggfargen fra oppholdsrommet kombinert med varmgrå fliser og mørke armaturer. Gjenbruk av farger sørger for et helhetlig preg og gir paletten dybde.

Salvie

Salvie er nøytral og passer for deg som liker en rolig atmosfære uten for mye farge. Delikate, svale grønntoner kombinert med varme gråtoner, lyst treverk og krom gir et gjennomført harmonisk preg. Velger du Salvie, får du en lys, frisk og nordisk stil. 

Kjøkken og oppholdsrom er holdt i en lun varmgrå farge som gir særpreg uten at det blir vrient å få dine egne ting til å passe inn. Kjøkkeninnredningen går ton-i-ton med veggen og blir derfor ikke for dominerende i oppholdsrommet. 

I entreen og på soverommet har vi tillatt oss litt mer farge. Dette er rom vi oppholder oss mindre i, og de kan derfor fargesettes noe mer enn oppholdsrommet. Bonusen er at du kan få et gløtt av svalt grønt i oppholdsrommet gjennom en åpen dør. 

På badet har vi valgt en lettere grønntone som kombinert med varmgrå fliser og armaturer i krom gir en lys og delikat atmosfære.

Staude

Staude har et sofistikert og modent preg der mørke tregulv samspiller med varme jordtoner og sorte kontraster. Innslag av dyp grønn og detaljer i roségull gir perfekt balanse mellom et maskulint og et feminint uttrykk. Staude er myntet på deg som liker en varm og elegant stil.

Oppholdsrommet er holdt i en beigetone som går mot det gulgrønne. Kjøkkenet fungerer som et smykke i rommet. Den sortbeisete trestrukturen kombinert med mørk brun benkeplate og armaturer i roségull gir et eksklusivt møbelpreg.

I entreen og på badet går en varm brunrosa tone hånd i hånd med særpreget flis, mens soverommet har en dyp grågrønn tone som skaper en rolig atmosfære. Fargene i disse rommene spiller opp en kontrast til oppholdsrommet og sørger for spennende fargegløtt gjennom åpne dører. 

Staude har en harmonisk fargepalett med spennende motsetninger. Ved sin frodighet skaper den helhet og en følelse av særpreg.

Strå

Denne løsningen har en gyllen og sprek fargepalett der gultoner er kombinert med kjølige turkise toner og et lyst tregulv. Hvitt er brukt som kontrast for å skape den friske atmosfæren bare hvitt kan gi. Stilen er delikat og ungdommelig, og Strå passer for deg som er fargeglad.

Oppholdsrommet er malt i en beigetone som går mot det gule. Kjøkkenet fremheves ved at frisk turkis bryter mot den gylne veggfargen. Mørk benkeplate og mørke armaturer gir riktig dybde i det ellers lyse interiøret.

I entreen og soverommet benytter vi en litt mørkere gultone som kompletterer det gylne uttrykket. På badet gjenbrukes fargen fra kjøkkenfrontene. Som veggfarge innbyr denne til en frisk og delikat atmosfære på soverommet. Ved å gjenbruke farger skapes god kontakt mellom rommene og leiligheten virker større.