axer
Axer
Bolig

Familieidyll i sentrum av Frogner 

Endelig skal det bygges nye rekkehus i Frogner sentrum. Innholdsrike familieboliger med gangavstand til skole, butikker og togstasjon. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

I tillegg er det kun 30 minutter fra du åpner utgangsdøren din til  du står på Oslo S - uten bil!

 Alt du trenger i hverdagen

Har du tilgang til i Frogner sentrum: lege, apotek, dagligvareforretning, café, bibliotek og bensinstasjon. Det er også kort vei til både Skedsmokorset, Lillestrøm og Oslo.  

Middelfaret er omgitt av landbruks-, natur- og friluftsområder, som setter en  effektiv begrensning for utbygging. Forrige gang det ble bygget rekkehus så tett på senter og togstasjon på Frogner var i 2004. Dette gjør Middelfaret til en sjelden sjanse – de store, åpne områdene vil fortsette å være nettopp dette i uoverskuelig fremtid. Dette er en kvalitet få boligprosjekter kan skilte med.

Pris

Ikke fastsatt

Kvm

ca 165-170

Soverom

3-4


Beliggenhet


Som beboer på Middelfaret får du plass til både bil og sykkel, uten at du egentlig vil behøve noen av delene. Det skal nemlig godt gjøres å finne et sted hvor det dere trenger til hverdagen ligger nærmere. 

Du går til togstasjonen på 2 minutter, derfra er du på Oslo S etter 22. minutter. Lillestrøm når du på åtte minutter. Du går til Frogner sentrum på 5 minutter, og avstanden til barnehager og skole kan måles i antall skritt og ikke antall meter. Det samme gjelder dagligvare og apotek. Det er en kilometer til den nye idrettsparken og under fem til treningsstudio. Og når det frister mer med god mat enn en god treningsøkt, liggger det en flott café i det gamle apoteket – med ditt eget, lokale bakeri i kjelleren.

Å flytte er alltid et regnestykke mellom hva du får og hva du må gi avkall på. Velger du Middelfaret, er det mye som tilsier at regnskapet vil gå kraftig i pluss. Dette gjelder ikke minst økonomien i det – landlig lønner seg, enn så lenge.

Boligene

Middelfaret blir skreddersydd for aktive barnefamilier. Det blir ca 35 enheter i alt, delt på to byggetrinn. Det første trinnet er foreløpig planlagt med15 tre-etasjers rekkehus fordelt på to typer, én på 169 kvadratmeter BRA og én på 167. Dette blir moderne boliger med smarte planløsninger og god standard, tegnet for å ligge ideelt i forhold til både hverandre, lyset og himmel-retningene. Alle får tre soverom, og velger du den største varianten kan du få et ekstra soverom som tilvalgsløsning. I de største boligene vil hovedsoverommet få et eget bad. Det blir tidløs eikeparkett på de fleste gulv i oppholdsrom, og flislagte gulv i gang, WC og på badene. Ett av badene vil være kombinert vaskerom; verdien av et eget sted å plassere en vask- og tørkesøyle kan ikke måles, det samme gjelder et sted å spyle en parkdress et-ter en lang dag i regnet.

Spennende variasjon og småhusfølelse

Gleden av en bolig strekker seg langt ut over fire vegger – også her vil Middelfaret gi kvaliteter du virkelig vil sette pris på. Boligene får fasade av ulike typer treverk og i ulike farger, dette vil skape en spennende variasjon og en «småhusfølelse» som vil passe område godt. Alle får egen balkong, og egen privat markterrasse på mot-satt side av inngangen. Nyt naboskapet om formiddagen, og familielivet om kvelden.

Etter hvert som solen og dagslyset beveger seg, kan dere gjøre det samme – husene er utformet med tanke på at dere skal kunne være ute på forskjellige nivåer og mot forskjellige himmelretninger. Dere vil bo i et vakkert landskap – og får muligheten til å nyte det gjennom hele dagen. 

Det vil bli et felles, solrikt uteområde, og et lekeområde under 50 meter fra alle boligene. Dette har noen flate og noen kuperte områder, som skapt for aktive smårollinger. Boligene blir anlagt i to rekker, med et felles gårdsrom i midten. Gårdsrommet og adkomstvei mellom rekkehusene er på samme nivå, disse blir asfaltert eller lagt opp med betong- eller brostein. Alle boligene får carport med opplegg for elbil, det blir også rikelig plass til sykkelparkering. 

Perfekt for pendleren

30 minutter med toget                               
fra Frogner - Oslo S 

Ideelt for barnefamilien

Gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole og idrettspark.

Eldorado for friluftselskere

En rekke tilgjengelige tilbud i Romerikes store og vakre kulturlandskap. 

Gå til Google Maps

Meld interesse for prosjektet
 

Flere prosjekter