axer
Axer
Bolig

Kjøp ferieleilighet som gir inntekt når du ikke bruker den selv

Drømmer du om sol og varme? Som kan nytes på en privat uteplass, med basseng og nydelig utsikt over havet? Samtidig gir leiligheten god økonomisk avkastning uten at du trenger å organisere utleie, vask eller feriegjester. Axer Operadora tilbyr en fullservice managementløsning optimalisert for utleie uten nødvendig tidsbruk fra eier.

En av de største fordelene ved å eie en ferieleilighet på Palmera Sea View er fleksibiliteten det gir deg som eier. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å benytte leiligheten. Enten du velger å bruke den opptil 180 dager i året og leie den ut når du er på reisefot, eller om du foretrekker å bruke den sporadisk og leie den ut mesteparten av tiden. Komplekset har en dedikert forvaltnings- og utleieansvarlig som sørger for at leiligheten din alltid er tilgjengelig på de viktigste plattformene og i et eget bookingsystem. De håndterer alt fra pris -og sesongjusteringer til å svare på spørsmål fra gjester og leietakere. I tillegg koordinerer utleieansvarlig med lokale tjenester som vaskehjelp og vaktmester, noe som sikrer at alt fungerer som det skal, slik at både du og dine gjester får et bekymringsfritt opphold. Axer Operadora gjør det enkelt å eie og leie ut en ferieleilighet på Gran Canaria, uansett hvor ofte du velger å bruke den selv.

Ferieleilighet til leie

Drømmer du om sol og varme? Som kan nytes på en privat uteplass, med basseng og nydelig utsikt over havet? 

Splitter nye leiligheter til leie i Patalavaca, et av de mest solsikre stedene på Gran Canaria. Meget høy standard, med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld. 

Svømmebasseng og relaxområde med solsenger, i tillegg til gangavstrand til både strand, butikker og restauranter. 

Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom.

Solforhold

Fra morgen til solnedgang

Terrasse / balkong

Terrasse, balkong eller uteplass 

Svømmebasseng

Ja

Strand

3 minutter gange

Sengeplasser

4 personer. Dobbeltseng og sovesofa.

Bygget/renovert

2023

Pris

Fra € 200 

Utstyr

Vaskemaskin, oppvaskmaskin, kaffemaskin

Høy standard i solrike omgivelser

Palmera Sea View vil passe godt for deg som vil nyte dagene i en trygg, moderne leilighet i avslappende omgivelser. Leilighetene holder høy standard, fellesområdene er innbydende og du har parkeringsmuligheter.

Leilighetene har eget bad, kjøkken, soverom og foldedører som gjør at du får åpnet stuen til uterommet. 

Hver leilighet har privat terrasse eller uteplass hvor du kan trekke deg tilbake og nyte kveldene i solnedgangen. 

Det er syv parkeringsplasser på tomten og felles svømmebasseng hvor du kan slå av en hyggelig prat med naboen mens du nyter solen og dukkert.

Send forespørsel
 

Antall personer

Du vil bli kontaktet med informasjon om ledig kapasitet og priser innen kl. 16 påfølgende virkedag.


Flere prosjekter