axer
Axer
Bolig

Stille og tilbaketrukket                                    
- sentralt og attraktivt

Palmera Sea View har det du trenger i nærheten. Tilbring dagen ved det private bassenget eller gå på stranden, ta en dag i Puerto Rico eller bruk tirsdag morgen på marked i Arguineguin. Spis på en av de mange gode restaurantene i området, eller kjøp med deg spanske delikatesser fra matbutikken om du vil ta lunsjen hjemme.


Solforhold

Sør/vestvendt

Nærmeste strand

3 min 

Nærmeste by

5 min

Matbutikk

2 min

Aircondition

Ja

Parkering

Ja

Fantastiske solforhold fra morgen til kveld

I Patalavaca lager omgivelsene rammene for late dager i solen. Fra hyggelige møter på lokale restauranter til en tur på stranden. Ønsker du noe mer aktivt kan du utforske Gran Canaria med en fottur i urørt natur og skiftende landskap, eller du kan ta turen på sykkel. Du kan også ta et slag på en av de mange golfbanene. Her finner du blant annet Spanias eldste 18-hullsbane, Bandama utenfor Las Palmas, som ble grunnlagt i 1891. 

Patalavaca ligger sørvest på øya i en vik, og er kjent for sine mange soldager, fantastiske solforhold og lite vind.

Attraktiv beliggenhet

God beliggenhet er viktig. Palmera Sea View ligger fint til i høyden i Patalavaca med havutsikt og gode solforhold hele dagen. Patalavaca ligger ca 40 minutter fra flyplassen, ca. 10 minutter fra Puerto Rico og ca. 50 minutter fra Las Palmas. Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. Det er et rolig område og er kjent for sine gode fiskerestauranter. I nabobyen Arguineguin kommer fersk fisk med fiskebåtene hver dag, og det er gode kollektivforbindelser til Puerto Rico og Las Palmas.

Det er flere vakre strender i området. Patalavaca har to strender, du kan også dra til hovedstranden i Arguineguin eller gå 10 minutter langs kyststien til stranden Anfi del Mar. Anfi del Mar er regnet for å være en av de beste strendene på Gran Canaria, med fin, hvit sand importert fra Bahamas.


Sommer hele året

Det finnes ikke mange som er like opptatt av sol og varme som nordmenn. Derfor har samtlige leiligheter egen terrasse, eller uteplass, med havutsikt og sol hele dagen. Det samme gjelder fellesområdet med privat basseng. Akkurat slik det skal være når du trenger å samle D-vitaminer i vinterhalvåret.

Patalavaca ligger sørvest på Gran Canaria, og er blant stedene med flest soldager i året på øya. Patalavaca ligger også i le for vinden inne i vika, så her holder du deg god og varm. Drømmer du om å kunne bade hele året? Temperaturen i havet holder seg også godt året rundt, med mellom 19 og 23 grader. Kvelden kan du avslutte med gode naboer ved bassenget, eller på din egen terrasse, hvor det er flott utsikt mot den rødoransje solnedgangen mens båtene seiler forbi i horisonten.

Palmera Sea View er stilrent og moderne, og har alle fasiliteter du ønsker deg i en leilighet i utlandet. I nærområdet finner du det mest nødvendige i umiddelbar nærhet. Om du trives best ved eget basseng eller på stranden, her er det kort vei til begge.


Utforsk øya

I nærområdet finner du flere gode restauranter – mange kjent for deilig sjømat, matbutikker (supermercados) og flere strender. Du har kyststi til en av Gran Canarias fineste strender og fjellene som omkranser Patalavaca byr på turmuligheter. 

Ellers er det kort avstand til andre byer på øya, både med bil, buss og båt. Gran Canaria er også kjent for sine golfbaner og fine muligheter for fotturer og sykkelturer.