axer
Axer
Bolig

God sommer fra alle oss

Nå nærmer det seg sommerferie og vi i Axer vil gjerne benytte anledningen til å ønske deg en riktig god sommer.

Akkurat nå har vi over 400 forskjellige boliger under bygging rundt i landet vårt, og vi er glade for at du er en av boligkjøperne våre. Du er viktig for oss, og vi lover deg at boligen vi nå har under bygging for deg er i trygge hender hos oss. Samtidig gleder vi oss til den dagen vi kan overrekke den til deg. Det regner vi med at du også gjør.

Byggingen går fremover, og hver dag ser vi enda mer av hvor fint det nye nabolaget kommer til å bli. For å være sikre på at byggingen fortsatt holder god fremdrift så er rekkene i ulike faser. Hver fase har ulik framdriftsplan. De første rekkene er ferdig kledd utvendig og begynner virkelig å nærme seg innvendig også. Rekke 3 har kommet lengst, og er fasen der vi kvalitetsikrer og passer på at alt er som det skal. Det jobbes innvendig med kjøkken og overflater i rekke 1 og 2. I de siste rekkene er vegger og konstruksjon på vei opp, og noen er straks tette og klart for byggtørk. Rekke 8 er aller siste, og her er det straks klart for å støpe den siste betongplaten som skal på plass i Mjølkeråen Hage. 

Dersom det er noe du lurer på når det gjelder den nye boligen din, så kan du komme i kontakt med oss via portalen Bygr. Du kan også finne oppdatert generell informasjon om Axer via denne lenken til hjemmesiden vår