axer
Axer
Bolig

LILLE GARTNERLØKKEN
ER ANNERLEDES ENN
ANDRE BOLIGPROSJEKTER

KVALITET/STANDARD

Nye leiligheter

PRIS

Informasjon kommer

SOVEROM

1 - 4

KVADRATMETER

48 - 128kvm

INNFLYTTING

Info kommer

OVER GJENNOMSNITTLIG KVALITET MED
UMIDDELBAR NÆRHET TIL GRØNTAREALER,
TURSTIER OG GODE SHOPPINGMULIGHETER

Et nytt nabolag

Lille Gartnerløkken blir et nytt boligområde bestående av 4-5 punkthus i elegant arkitektonisk utforming. Fellesarealene i mellom leilighetene vil bestå av opparbeidede grøntområder. 

Leilighetene varierer i både type og størrelse som bidrar til et godt naboskap. Blant boligene som skal bygges finner du smarte familieboliger over to plan med markterrasser. Det vil også bli bygget mindre leiligheter som er perfekt for førstegangskjøperen, i tillegg til større leiligheter for deg som ønsker god plass - men er ferdig med å bruke tiden din på vedlikehold. 

Alt du trenger i umiddelbar nærhet

I Lille Gartnerløkken bor du rolig, men ikke på landet. Du får alt du trenger til dagens gjøremål kort vei unna. Horisont kjøpesenter med sine 73 butikker og spisesteder ligger bokstavelig talt et steinkast unna. Her finner du blant annet dagligvare, apotek, kafé, spisesteder og et stort utvalg butikker. Åsane sentrum er et hyggelig samfunn du vil få stor glede av. Barnehage og skole ligger også like ved, det samme gjelder treningssenter og idrettstadion.

BLI BEDRE KJENT
MED PROSJEKTET

OPPLEV NÆROMRÅDET
RUNDT LILLE
GARTNERLØKKEN

KJØPESENTER

Ca 250 meter

TURSTIER

Ca. 5 min gange

KOLLEKTIVT

150 meter

BERGEN SENTRUM

15 minutter

Beliggenhet

I Lille Gartnerløkken får du det meste. Du bor både urbant og sentralt, i tillegg til naturskjønt og grønt. 

Åsane sentrum ligger en knapp mil nord for Bergen sentrum, finner du enkle, gode transportmuligheter uansett hvor du vil dra. 

Med bil tar det kun 15 minutter til sentrum, og bussen omtrent det samme. Kollektivtilbudet er allerede godt, og bedre skal det bli: Etter hvert vil Bybanen ta deg videre, og bybanestoppet blir nesten like utenfor døren.

Rett inn i naturen

Trives du bedre med tursko enn tøfler på beina? Veien er kort til vakker vestlandsnatur. Store deler av Åsane består av fjell og skog, med mange turmuligheter i kort avstand til Lille Gartnerløkken. Den Bergenske-Trondhjemske postvei ble påbegynt på 1700-tallet for å sikre trygg transport av viktige brev og de best bevarte delene av denne smale, svingete ruten finner du i Åsane. Vil du ha mer action, finner du også motorsportsenter, travpark og en nihulls golfbane i naturskjønne omgivelser på Åsane.

Horisont kjøpesenter

1 min

Skole og barnehage

3 min

Åsanehallen og Vestlandshallen

3 min

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

Flere prosjekter