axer


Vi som jobber i Axer

Vi utvikler eiendom med mål om å tenke nytt og finne de beste løsningene. Som kjøper av en Axerbolig får du god kvalitet tilpasset dine behov. Vi har bygget over 1000 boliger siden 1999 og har høy faglig kompetanse. I tillegg møter du i Axer en gjeng som er ærlig, involverende og engasjert i alt vi gjør – for å finne de beste løsningene for alle.

Vår historie

Axer Eiendom ble i 1999 startet av Borger Borgenhaug, da under navnet Akershus Eiendomsutvikling. Ambisjonen var å se muligheter der andre ikke gjorde det.

Våre verdier

Løsningsorientert

Evnen til å finne gode løsninger og tenke nytt kjennetegner Axer. Vi skal ikke låse oss i en måte å tenke på, men vurdere et brett spekter av løsninger før vi bestemmer oss. Vi vet også at de beste løsningene finner vi ved å involvere kunder og samarbeidspartnere.

Engasjert

I Axer liker vi det vi jobber med og menneskene rundt oss. Vi skal ha en kultur hvor er vi engasjerte, entusiastiske og dedikerte. Vi strekker oss etter å kunne gi raske tilbakemeldinger og å finne løsninger som skaper fremdrift. Det skal være positivt og konstruktivt å samarbeide med Axer.

Forutsigbar

Axer er til å stole på. Vi skal levere etter avtale og søker å gjennomføre strukturerte og transparente prosesser.  Ærlighet, pålitelighet og integritet skal gi den forutsigbarheten vi strekker oss etter.

Ledige stillinger

Selskapsnyheter

Hold deg oppdatert