axer
Axer
Bolig

Middelfaret

Familieidyll i Frogner sentrum. Innholdsrike rekkehus på koselig tun med alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

Som beboer på Middelfaret får du plass til både bil og sykkel, uten at du egentlig vil behøve noen av delene. Det skal nemlig godt gjøres å finne et sted hvor det dere trenger til hverdagen ligger nærmere. 

I tillegg er det kun 30 minutter fra du går ut utgangsdøren til du står på Oslo S - uten bil!

Fra kr. 7 100 000,-

6 890 000 - 7 950 000

3 - 4 soverom

3 - 4

132 Kvm -148 kvm bra-I

133.5 - 149.1

Estimert Q1 2026

Beliggenhet

Du går til togstasjonen på 2 minutter, derfra er du på Oslo S kun 22. minutter senere. Lillestrøm når du på åtte minutter. Du går til Frogner sentrum på 5 minutter, og avstanden til barnehager og skole kan måles i antall skritt og ikke antall meter. Det samme gjelder dagligvare og apotek. Det er en kilometer til den nye idrettsparken og under fem til treningsstudio. Og når det frister mer med god mat enn en god treningsøkt, ligger det et hyggelig spisested på nærsenteret. 

Å flytte er alltid et regnestykke mellom hva du får og hva du må gi avkall på. Velger du Middelfaret, er det mye som tilsier at regnskapet vil gå kraftig i pluss. Dette gjelder ikke minst økonomien i det – landlig lønner seg, enn så lenge.

Idrettshall

600 meter

Matbutikk

400 meter

Togstasjon

500 meter

Skole 

600 meter

Barnehage

450 meter

Om boligprosjektet 

Første trinn består av 15 rekkehus over 3 etasjer. 

Rekkehusene blir  fordelt på to typer, én på 131 kvadratmeter Bra-I og én på 148. 

Det blir moderne boliger med smarte planløsninger og god standard, tegnet for å ligge ideelt i forhold til både hverandre, lyset og himmelretningene. Alle får tre soverom og 2 bad, og velger du den største varianten kan du få et ekstra soverom som tilvalg. 

 • Kommer for salg

  April 2024

 • Salgsstart

  27. juni 2024

 • Byggestart

  Antatt Q4 2024

 • Overtakelse 

  Q4 2025 - Q1 2026

Alle detaljer teller

Middelfaret blir skreddersydd for aktive barnefamilier, der alle de små detaljene er tenkt på. Det blir god nok plass i entreèn, så du ikke trenger å snuble over gummistøvler og skolesekker på vei inn døren. Det blir enten bod, eller plass til hyller og skap ved inngangsdøren - så også jakker og luer kan ha fast plass. 

Alle hjem har et hjerte, og i Middelfaret tror vi du vil trives ekstra godt i kjøkkenområdet. Rommet blir stort og luftig med god plass til spisestue slik at  dere alle vil få plass rundt spisebordet. 

Boligene får 2 bad, der hovedbadet ligger i samme etasje som soverommene slik at veien ikke blir så lang for de med ekstra korte bein. Ett av badene vil også være kombinert vaskerom. Verdien av et eget sted å plassere en vask- og tørkesøyle kan ikke måles, - det samme gjelder et sted å spyle parkdressen etter en lang dag i regnet.

Tidløst og helhetlig

Det er valgt farger -og materialvalg som både er tidsriktig, samtidig som det skal være varig og av god kvalitet. Du skal oppleve følelsen av at det er godt å komme hjem. 

De fleste gulv i oppholdsrommene får klassisk enstavs eikeparkett. Rom som ofte er utsatt for vannsøl, som WC, vindfang og bad får flislagte gulv. 

Innvendige vegger i de sosiale sonene males i fargen "Tidløs" og soverommene i en noe dypere farge "Washed linen." Kjøkkenfronter er holdt ton-i-ton med veggfargen for et balansert og helhetlig utrykk gjennom oppholdsrommene. 

Integrerte hvitevarer følger på kjøkken, og du vil kunne nyte ny induksjonstopp, stekeovn, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Minimalistisk slimline ventilator hører også med.

Med rom til å vokse

Det er satt av multifunksjonelle områder flere steder, slik at boligen kan vokse sammen med deres behov. Kanskje er det hjemmekontor, tv-krok eller en egen plass for familiens logrende venn som er viktig de neste årene?

Det er opp til deg. 

I de største boligene kan du i tillegg velge om det er
et fjerde soverom eller en ekstra stue som står øverst på ønskelisten. Felles for begge boligtypene er at de uansett har 3 soverom plassert i samme etasje, så de minste ikke trenger å være så alt for langt unna. 

Nyt uteplassen

Rekkehusene får 2 balkonger i tillegg til terrasse på bakkeplan. På denne måten kan du nyte de fleste himmelretninger og høyder, -enten det er sol eller skygge du helst vil ha. Det blir hyggelige fellesarealer på sameiets tomt, og kort vei til både lekeplass og grøntområder med boltreplass for både store og små. 

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

Flere prosjekter

visnig hver dag i sommer!


Ta kontakt for å avtale.

Ta kontakt her