axer
Axer
Bolig

Er du tomteeier?

Er du en tomteeier som ønsker å utforske potensialet for din eiendom? Det skal være både ukomplisert og lønnsomt å ta kontakt med oss. 

Hva kjennetegner en eiendom med potensiale for utvikling?

 Lurer du på om din eiendom har potensiale for å bli til noe mer? Hos Axer er vi ikke bare eiendomsutviklere, vi brenner for å skape lønnsomme, unike og bærekraftige prosjekter som spiller på lag med naboer og området som en helhet.

En god utviklingseiendom handler ikke bare om størrelse, beliggenhet og type eiendom. Det handler om å skape noe som skiller seg ut - noe som har det lille ekstra. Vi utvikler eiendommer til å bli noe mer enn bare fire vegger og et tak.

Hos oss i Axer har vi all nødvendig kompetanse i eget hus. Det betyr at vi er spesialister på å se muligheter, i tillegg til å gjennomføre prosessen fra regulering og utvikling til komplett prosjektsstyring herunder marked, bygging og ettermarked. 

Vi er ikke begrenset til én type eiendom. Enten det er næringseiendommer med potensial for transformajon, private boliger med store hager eller tomter med potensiale for regulering så vil du få rask tilbakemelding på hvilke muligheter vi ser på eiendom


Komplett prosjektstyring

Fleksible oppgjørsmodeller

Forutsigbart og lønnsomtHva skiller Axer fra andre eiendomsutviklere?

Raske beslutninger, evnen til å se muligheter på et tidlig stadie og inhouse kompetanse på alle deler av et utviklingsløp gjør at det skal være både ukomplisert og lønnsomt å samarbeide med oss.

I tillegg er vi en boligutvikler som tar vårt samfunnsansvar på alvor, og jobber for lønnsom bærekraft i våre prosjekter. Verdien av noe som varer. Vi vil bidra til gode nabolag der folk kan skape minner, føle seg trygge og bli en del av et fellesskap.

Når du velger å samarbeide med Axer, velger du et team som ikke bare er erfarne, men også engasjerte. Vi gir alt vi har i hvert prosjekt og tar oss av alle detaljer - fra planlegging til gjennomføring. Vi er med deg hele veien, og vi forstår viktigheten av å samarbeide tett med deg, som tomteeier. Slik oppnår vi de beste  resultatene.

Vi tilbyr flere samarbeids­former. Les mer om hvordan vi utvikler her.Velkommen innom for en prat

Eier du en eiendom med potensiale samtidig som du ønsker en partner i utviklingsprosessen, så har vi veldig lyst til å snakke med deg. Vi tilbyr flere samarbeidsformer, enten om ønsket er et rent salg eller et samarbeid for å gi deg muligheten til å ta del i verdiskapningen.

Sammen starter vi dialogen tidlig for å dele erfaringer og finne riktig løsning. Det er også viktig for oss å bli godt kjent med eiendommen dens historie, for å sikre bærekraftig utvikling  tilpasset nabolaget og fremtidige kjøpere.

Vi har lang erfaring med utvikling av eiendom til bolig og handelsformål for både ubebygget eiendom og ved omregulering og endring av bygningsmasse. Vi har høy kompetanse innen blant annet  markedsanalyse, regulering, verdivurderinger og skatterådgivning.