axer
Axer
Bolig

Er du entrepenør?

Våre prosjekter utføres i stor grad i samarbeid med entreprenør og ved totalentreprise. Axer har kompetanse innen utførende faser fra regulering og planprosesser, til prosjektstyring, salg, marked og ettermarked. Vi har god erfaring med lønnsomme partnerskap og eierstrukturer med entreprenører og andre eiendomsutviklere. 

Vi blir med på laget

Eier du en eiendom med potensiale samtidig som du ønsker en partner i utviklingsprosessen, så har vi veldig lyst til å snakke med deg. Vi tilbyr flere samarbeidsformer, enten om ønsket er et rent salg eller et samarbeid for å gi deg muligheten til å ta del i verdiskapningen. 

Vi har god erfaring i å knytte til oss entreprenør på et tidlig tidspunkt, enten det ved en samspillsløsning eller tidlig involvering og diskusjoner for å løse et fremtidig prosjekt på best mulig måte. Sammen starter vi dialogen tidlig for å dele erfaringer og samtidig se de beste løsningene. 

I et samarbeid med Axer får du med en eiendomsuvikler med lang erfaring innen utvikling av eiendom til bolig og handelsformål, for både ubebygget eiendom og ved omregulering og endring av bygningsmasse. Vi har høy kompetanse innen blant annet  markedsanalyse, regulering, verdivurderinger og skatterådgivning. Partnerskapsmodeller

Tidlig involvering

Komplementær kompetanse


Lyst til å jobbe sammen med oss?

Axer ser alltid etter de beste samarbeidspartnerne i våre prosjekt, og har god erfaring med tidlig involvering av entreprenør for å få best mulig oversikt over kostnader, risiko og ansvar - samt finne de beste løsningene for prosjektet som en helhet. 

Vi mener det alltid er en fordel å bli bedre kjent, og inviterer gjerne innom for en prat sammen med en av våre prosjektsjefer. Vi har stor respekt for at et vellykket byggeprosjekt krever riktig kompetanse, både innen fag, prosess, relasjoner og innovasjon og gleder oss til å bli bedre kjent med mulige partnere som deler vår ambisjon om å være fremoverlent og løsningsorientert.

Vi tilbyr flere samarbeids­former. Les mer om hvordan vi utvikler her.