axer

Moderne med havutsikt

Axer Eiendom og Tim Architects er stolte over å kunne presentere 17 moderne leiligheter i Palmera Sea View i Patalavaca på Gran Canaria. Totalrenoverte leiligheter i et arkitekttegnet bygg med svømmebasseng, havutsikt og fantastiske solforhold i høyden. Leilighetene og uteområdet holder høy standard etter norske byggekrav og lokalt håndverk fra vår lokale entreprenør. Et stilrent bygg med nordisk inspirert interiør. 

Her får du en innflytningsklar leilighet med tryggheten i å ha en norsk boligutvikler som selger.


Leilighetene

Palmera Sea View består av til sammen 17 leiligheter. Leilighetskomplekset er et arkitekttegnet bygg med stilrene og moderne leiligheter. Fasaden er utført i hvit, slett murpuss og består ellers av betong og stål, og detaljer som glassflater og flislagte gulv både ute og inne. Overflatene gir en luksuriøs følelse med sin matte finish, og i kombinasjon med lyse, moderne kjøkken og bad i hvitt, sand og creme får du en gjennomført stil. Med beliggenhet i høyden er du sikret havutsikt og sol hele dagen.

For å skape en hyggelig atmosfære på eiendommen er det fokusert på private terrasser og uteplasser til hver leilighet, og med foldedører fra stuen får du en utvidet stue hvor du kan nyte privatliv og en rolig stund i solnedgangen. I tillegg til din egen private uteplass har Palmera Sea View et felles uteområde for beboere med basseng, slik at du kan ta deg et bad akkurat når du selv måtte ønske. Her kan du senke skuldrene når du ønsker å trekke deg tilbake.

Et ekstra hjem

Valg av bolig er en av de viktigste avgjørelsene du gjør, også når det kommer til ferie- og fritidsbolig. Her skal du leve, spise og elske. Du skal lage frokost, slappe av, invitere gode naboer og venner på en kaffe eller noe godt i glasset. Her skal det nytes, og du skal føle deg trygg. Et ekstra hjem, i et annet land, som skal fylles med gode minner og fine stunder.

I rolige Patalavaca på Gran Canaria kan du starte din utenlandsdrøm som du kan rømme til når Norge blir for kaldt, mørkt og lite. Her er restaurantbesøkene rimeligere, temperaturene høyere og stressnivået i hverdagen lavere – ja, det eksisterer nesten ikke, for her er du på “island time”.

Vårt mål har vært det samme fra start til slutt; her skal du få det beste av lokalt håndverk kombinert med tryggheten i norsk prosjektledelse. Med norsk kontaktperson under hele prosessen er du sikker på å bli ivaretatt fra kjøp til innflytting.

Høy standard i solrike omgivelser

Palmera Sea View vil passe godt for deg som vil nyte dagene i en trygg, moderne leilighet i avslappende omgivelser. Leilighetene holder høy standard, fellesområdene er innbydende og du har parkeringsmuligheter.

Leilighetene har en stilren og nordisk stil, her får du det beste av lokalt håndverk og norsk byggekvalitet. Fasaden er overflatebehandlet med slett murpuss i hvit utførelse. Leilighetene har eget bad, kjøkken, soverom og foldedører som gjør at du får åpnet stuen til uterommet. Kjøkkenet leveres i hvit, slett utførelse med benkeplate i hvitfarget Silestone og oppvaskmaskin. Flislagt gulv gjør det enkelt å holde rent, samtidig som du får den sydeuropeiske hotellfølelsen i ditt eget hjem. Hver leilighet har privat terrasse eller uteplass med 60x60 fliser i sand/creme hvor du kan trekke deg tilbake og nyte kveldene i solnedgangen.

Det er syv parkeringsplasser på tomten og felles svømmebasseng hvor du kan slå av en hyggelig prat med naboen mens du nyter solen og dukkert.

Hva har arkitekten tenkt

Tim Architects ble grunnlagt i 2004, etter å ha arbeidet for et annet selskap i seks år. Siden da har arkitektkontoret dannet et tverrfaglig team som omfatter arkitekter, ingeniører og interiørdesignere. Fra starten har de utført mange typer prosjekter, fra storskala til eneboliger. Reiselivsprosjekter har de arbeidet med i mange år, i tillegg til rehabilitering av historiske bygninger. De arbeider på alle de kanariske øyene, og utvikler også prosjekter rundt om i verden.

“Et interessant bygg med ny visjon for beboerne”


Fernando Briganty:

– Siden jeg var liten har jeg var fascinert av bygninger og konstruksjoner, og å arbeide med hendene. Da jeg fikk mulighet til å studere på Gran Canaria ble jeg forelsket i yrket, både i det tekniske og kunstneriske aspektet. Da jeg var ferdig å studere ble jeg tilbudt å reise til Los Angeles i USA og der fikk jeg se dedikasjonen til arkitekter. Siden den gang har jeg lært litt etter litt, og så innså jeg at arkitektur er summen av flere ting. Både kunde, sted, rom, lys og økonomi må henge sammen for å skape en helhet, og når du først ser det klarer du ikke å slippe tanken og må skape det.

For Tim Architects kontoret er det viktig at du som kunde får din drømmebolig, og å tilby en komplett tjeneste. Deres ønske er å bidra med en ny visjon for beboerne.

Palmeras historie

Med Palmera Sea View var den originale bygningen svært interessant i seg selv. Det er et tidligere leilighetskompleks tegnet av en arkitekt, som han selv har bodd i. I utviklingen av eiendommen har det vært viktig å ta vare på boligens detaljer, for å ikke miste essensen av bygget. Utsikten og terrassene er en stor del av bygget, og dette skal ivaretas og forbedres.

Palmera Sea View er altså ikke et nybygg, men Axer Eiendom og Tim Architects totalrenoverer og bygger opp igjen. Samtidig som bygget fremstår som nytt, bevares fasong, utforming og tanken bak eiendommen.