axer

God jul fra oss i Axer

Nå nærmer det seg jul, og vi i Axer vil gjerne benytte anledningen til å ønske dere en riktig god jul.

Akkurat nå har vi en rekke forskjellige boliger under bygging rundt i landet vårt, og vi er glade for at du er en av boligkjøperne våre. Gartnerløkken trinn 3, som er det siste trinnet i Gartnerløkken, pågår byggingen for fullt. De første naboene i trinnet kan flytte inn neste år. Sammen med trinn 1 og 2 begynner nå det som blir et nytt nabolag i Gartnerløkken virkelig å ta form. 

Til deg som venter på ny bolig så lover vi deg at boligen vi nå har under bygging for deg er i trygge hender hos oss. Samtidig gleder vi oss til den dagen vi kan overrekke den til deg. Det regner vi med at du også gjør. 

Nå tar vi straks noen velfortjente feriedager, og det håper vi at du også tar deg tid til. Deretter bretter vi opp ermene igjen og fortsetter byggingen. Kjenner du noen du ønsker deg som nabo så kan du se de boligene som fortsatt er ledige ved å trykke her.

Dersom det er noe du lurer på når det gjelder den nye boligen din, kan du komme i kontakt med oss via portalen Bygr. Du kan også finne oppdatert generell informasjon om Axer på hjemmesiden vår. 

God jul fra alle oss