axer
Logo

Gartnerløkken - Trinn 3

2 840 000 - 8 690 000,-

1-3 Soverom

43 - 105 Kvm.

Velkommen til Gartnerløkken

Axer Eiendom, Link Arkitektur og Privatmegleren er stolte over å kunne presentere Gartnerløkken Trinn 3, med 80 leiligheter midt i hjertet av Åsane. De tre frittstående bygningene har til sammen 176 lyse og elegante leiligheter, som holder høy standard med et unikt arkitektonisk uttrykk. Mer sentralt er det knapt mulig å bo i Åsane! 

Leilighetene

Boligene vil passe like godt for nyutdannede som for deg som vil nyte pensjonistlivet i en trygg, moderne leilighet. Leilighetene holder høy standard i grunnutførelsen, samtidig som en rekke ulike valgmuligheter gjør at du kan få leiligheten slik du selv ønsker!

Prosjektet

Prosjektet har i grunnutførelsen blant annet enstavs eikeparkett, vannbåren varme, balansert ventilasjon og porttelefon med kamera. Kjøkkenet kommer fra HTH eller tilsvarende leverandører. Integrerte hvitevarer, som kjøleskap/frys, koketopp med induksjon, stekeovn og oppvaskmaskin er fra velrennomerte produsenter, og inkludert i prisen.

Beliggenhet

Gartnerløkken vil få et av Vestlandets største servicetilbud like utenfor dørstokken. Du kan nesten gå på sokkelesten til Horisont, bydelens nyeste shoppingsenter. Her finner du flere gode spisesteder og et hav av ulike butikker.

Siste nytt

Logo

Besøk prosjektets nettside for å lese mer om prosjektet og finne akkurat din bolig.

Flere prosjekter