axer
Axer
Bolig

Nå kan du velge drømmeleiligheten!

Boligvelgeren gir deg oversikt over alle leilighetene i Palmera. I tillegg kan det være mulig å reservere den du har mest lyst på for en kort periode.

Vårt mål har vært det samme fra start til slutt; her skal du få det beste av lokalt håndverk kombinert med tryggheten i norsk prosjektledelse. Har du spørsmål til prosjektet kan du også ta kontakt med oss direkte. Med norsk kontaktperson under hele prosessen er du sikker på å bli ivaretatt fra kjøp til innflytting.


Palmera Sea View vil passe godt for deg som vil nyte dagene i en trygg, moderne leilighet i avslappende omgivelser. Leilighetene holder høy standard, fellesområdene er innbydende med svømmebasseng, og du har parkeringsmuligheter.

Leilighetene har en stilren og nordisk stil, her får du det beste av lokalt håndverk og norsk byggekvalitet. Fasaden er overflatebehandlet med slett murpuss i hvit utførelse. Leilighetene har eget bad, kjøkken, soverom og foldedører som gjør at du får åpnet stuen til uterommet. Hver leilighet har privat terrasse eller tilgan til uteplass hvor du kan trekke deg tilbake og nyte kveldene i solnedgangen.