axer
Axer
Bolig

Om prosjektet

Leiligheter i 2. og 3. etasje inntrukket og skjermet fra fasaden til Næresenteret i 1. etasje. Det er adkomst fra kjøpesenteret via heis eller trapp, samt fra gateplan på nordsiden av bygget og fra p-plassene via takterrassen over nærsenteret. På taket av kjøpesenteret er det et hyggelig fellesareal / uteareal for sameiet.

Alle leilighetene har åpen stue/kjøkken-løsning med utgang til balkong. Leilighetene mot nord har innglasset balkong. Det leveres lyst kvalitetskjøkken fra Sigdal modell Scala med integrerte hvitevarer fra Siemens og benkeplate i laminat mørk grå. Badet leveres også med innredning fra Sigdal. Alle 3-roms leilighetene har gjestetoalett i tillegg til bad. 4-roms leiligheten har 2 bad, separat gjestetoalett og eget vaskerom. Veggene i leilighetene er malt i fargen Bomull. Gulvene i leilighetene leveres med lys 3 stavs eikeparkett, foruten leilighet 308 og 309 som har 1 stavs eikeparkett. Badet har store flotte veggfliser og gulvfliser i 30 x 60 cm. Leiligheten leveres med med 1-lengdemeter garderobeskap pr. sengeplass.

Bebyggelsen består av et kombinasjonssameie, med kjøpesenteret som èn næringsseksjon, 27 boligseksjoner i 2. og 3. etasje, samt èn næringsseksjon som utgjør parkeringsarealet med 17 p-plasser.

27

enheter

2018

Byggeår

1-3

Soverom

Strandpromenaden, Vikersund