axer
Axer
Bolig

God sommer fra alle oss!

Nå er sommerferien her og vi i Axer vil gjerne benytte anledningen til å ønske deg en riktig god sommer.

Akkurat nå har vi over 400 forskjellige boliger under bygging rundt i landet vårt, og vi er glade for at du er en av boligkjøperne våre. Du er viktig for oss, og vi lover deg at boligen vi nå har under bygging for deg er i trygge hender hos oss. Samtidig gleder vi oss til den dagen vi kan overrekke den til deg. Det regner vi med at du også gjør.

Byggingen går fremover, og hver dag ser vi enda mer av hvor fint det nye nabolaget kommer til å bli. For å være sikre på at byggingen fortsatt holder god fremdrift så er bygget delt opp i soner. Hver sone har ulik framdriftsplan. Sone 2 og 3 har blitt tørre bygg, og den såkalte «byggtørkperioden» er ferdig. Her er det også i ferd med å bli montert vegger. Sone 1 har kommet enda lenger, og males innvendig i disse dager. Nå er det heller ikke lenge før parketten kommer på plass. Utenpå byggene er mye av fasaden allerede på plass, og vi begynner å se det endelige resultatet. Her blir det flott!

Dersom det er noe du lurer på når det gjelder den nye boligen din, kan du komme i kontakt med oss via min axerbolig. Link til min Axerbolig finner du øverst i høyre hjørne på www.axer.no. Du kan også finne oppdatert generell informasjon om Axer via denne lenken til hjemmesiden vår.