axer
Axer
Bolig

Kun 5 leiligheter igjen i Furutoppen

Leilighetene i Furutoppen har vært populære siden de ble lagt ut for salg, og med 3 byggetrinn helt utsolgt så er det nå kun 5 leiligheter igjen.

Beliggenhet, uteplass og leilighetenes standard er noe av det kjøperne har satt størst pris på, ved det nye prosjektet som nå er under oppføring i Lørenskog kommune. 

Henriette Sønsteby, markedssjef i Axer Eiendom er trygg på at de øvrige leilighetene blir solgt før prosjektet er ferdigstilt. - Nå er det kun 5 leiligheter igjen. De holder samme gode standard og med god intern beliggenhet i prosjektet, så det er all grunn til å tro at disse også blir solgt før overtakelse. Det gjelder å være rask nå dersom man er interessert, sier Sønsteby.

Furutoppen ligger i krysningspunktet mellom det du må ha for å få hverdagen til å gå rundt, og det du trenger for å lade batteriene. Her er det er like kjapt å rusle til butikken som til skogbrynet, hvor byen og den hemmelige badeplassen er like lett tilgjengelig.

Leilighetene ligger godt tilbaketrukket fra den fortettede bebyggelsen som vil prege sletta under, samtidig ligger de kun en kort rusletur unna Triaden senter, skole og barnehage. Marka ligger rett ved, det samme gjør bussholdeplassen som tar deg til Helsfyr på 15 minutter.

Alle leilighetene får gjennomgående god standard med romslige balkonger eller uteplasser, i tillegg til tilhørende parkeringsplass i garasjekjeller.