axer
Axer
Bolig

Bo uten egen bil i Fagerborgkvartalet

Alt ligger til rette for en hverdag uten bil i Lillestrøm! I fagerborgkvartalet ønsker vi å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg. Det er derfor i prosjektet avsatt noen parkeringsplasser til delebiler som beboerne i Fagerborgkvartalet kan leie.

I Fargerborgkvartalet bor du 5 minutter unna togstasjonen, og 15 minutter fra Oslo S. Bildelingstjenesten i byggets parkeringskjeller er eksklusiv for beboerne i Fagerborgkvartalet. Det betyr at du enkelt kan leie bil eller elsykkel fra egen garasjekjeller.

Fordelene med bildeling er mange, men spesielt settes det pris på hvor enkelt det er. Ved bildeling er vedlikehold, dekkskift, vask, 24/7 service og eventuell fornying av bilparken ivaretatt samtidig som du kan få enkel tilgang på bil ved behov.

Lei bil eller sykkel enkelt med egen app

Du laster ned bildelingsappen til din telefon og via denne styres hele leieforholdet. Alt er nøkkelfritt, du leier og åpner bilen via appen og kjører avgårde. Når du er ferdig, parkerer du bare bilen samme sted og avslutter turen i appen.

Ønsker du å leie elsykkel finner du også det. Syklene er tilknyttet en dockingstasjon, og leies og avsluttes via appen. Bedre klima. Mer bærekraft.

En delingsbil kan erstatte opp mange privatbiler! Bildeling bidrar til å redusere behovet for nye biler, sikrer bedre utnyttelse av ressursene og frigjør plass i byene.

Bedre økonomi. Delingsøkonomi.

Ta frem kalkulatoren og finn ut hva bilen koster deg. Vi lover deg at du blir overrasket!
Siden privatbiler står stille opp mot 90% av tiden er det lurt at vi deler.

Reduserer forskjeller mellom oss.

Delingsbiler og -sykler gir flere mennesker samme muligheter. I tillegg kan du tiltrekke deg flere kjøpere til boligen din ved salg. Enkelt og praktisk, uten kostnaden av egen parkeringsplass!