axer
Axer
Bolig

Et lite familieparadis i sentrum av Frogner

Axer Eiendom er veldig glade for endelig å kunne lansere et etterlengtet boligprosjekt i Frogner sentrum, Lillestrøm kommune. Prosjektet er planlagt med ca 35 innholdsrike rekkehus, med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Togstasjonen ligger et steinkast unna, og derifra tar det kun 30 minutter til du står på Oslo S.


Smarte løsninger


Ved utforming av rekkehusene er det lagt spesielt stor vekt på kvalitet og smarte løsninger. Flere uteplasser i ulike himmelretninger og nivåforskjeller gjør at det er mulig å flytte seg etter dagslyset. Alle rekkehusene har 3 soverom i samme etasje, i tillegg til bad. Plass til spisebord er en selvfølge, og de største boligene har i tillegg en ekstra stue og in-suite bad tilhørende hovedsoverom. Boligene er skreddersydd etter behovene for både store og små familier.

For en enkel og praktisk hverdag

Det har helt klart vært et behov for familieboliger så tett på Frogner sentrum, og vi er utrolig stolte over å endelig kunne lansere Middelfaret," sier markedssjef Henriette Sønsteby. Boligprosjektet vil tilby barnefamilier det de virkelig trenger med innholdsrike rekkehus som har gangavstand til blant annet barnehage, barneskole og ungdomsskole. I Middelfaret handler det om å gjøre hverdagen så enkel og praktisk som mulig, og alt dette i et trygt og godt etablert nabolag" avslutter hun.


 

Gleder oss til lansering

Prosjektsjef Tom-Erik Sørensen ser frem til å begynne byggingen.

 - Vi så tidlig at Middelfaret kom til å bli et flott boligprosjekt, og ble derfor raskt med som partner da vi fikk muligheten. Vi driver stadig flere prosjekter i partnerskap med andre, noe som er helt i tråd med  vår strategi fremover, sier han.