axer
Logo

Knudsenkvartalet - Trinn 3

3 945 000 - 5 290 000,-

2-3 Soverom

70 - 80 Kvm.

Leilighetene

Leilighetene i Knudsenkvartalet blir moderne, med gode kvaliteter. Som eier av en splitter ny bolig vil du ikke måtte tenke på vedlikehold på mange år. Dette sparer deg for både tid og bekymringer i en ellers travel hverdag. Du kan selv oppgradere og tilpasse din bolig fra et stort utvalg kjøkkenløsninger, tilvalg og farger. Hver leilighet får flotte terrasser eller balkonger. I tillegg til de private balkongene og terrassene tilhørende den enkelte leilighet, får beboerne også en generøs felles takterrasse. Her kan man grille og kose seg med naboene, om man har lyst til det.

Bli med på omvisning


Bli med vår eiendomsmegler Ximena på omvisning i Knudsenkvartalet og Fyllingsdalen!

vimeo_video_preview

Prosjektet

Taket på Knudsenkvartalet vil bli dekket av grønne vekster. Dette er ikke bare flott å se på, det er også miljøvennlig ved at det binder opp CO2 og renser luften. Plantene og jorden vil også hjelpe til med å fordrøye de store regnskyllene Bergen jevnlig serverer. I tillegg til at du får en moderne leilighet, er det alltid kjekt å ha en matbutikk i nærheten. I Knudsenkvartalet får du Rema 1000 i første etasje, og det skal godt g jøres å få butikken nærmere enn det.

Beliggenhet

Med få minutters gange til noen av Bergens flotteste naturområder, 10 minutter til Bergen sentrum, Oasen kjøpesenter like i nærheten, barnehager, skoler og naturopplevelser i nærheten og et bredt og godt idretts- og kulturliv – er Knudsenkvartalet et av de mest spennende boligprosjektene i Bergen for tiden. Her får du alt. Rett utenfor din nye inngangsdør. I tillegg får Bybanen holdeplass kun minutter fra leilighetene – fra 2022. Det vil knytte Fyllingsdalen til Kronstad, store arbeidsplasser som
Haukeland sykehus og andre sentrale områder, på en ny måte med kortere reisetid og hyppigere avganger.

Siste nytt

Det er dessverre ingen nyheter å vise for øyeblikket.
Logo

Besøk prosjektets nettside for å lese mer om prosjektet og finne akkurat din bolig.

Flere prosjekter

  • Mjølkeråen Hage

  • Gartnerløkken - Myrdalshovden Øst

  • Lille Nesttunvann

  • Korshagen

  • Fagerborgkvartalet

  • Furutoppen

  • Kronstad Stasjon

  • Gartnerløkken - Trinn 3

  • Knudsenkvartalet - Trinn 3