axer
Axer
Bolig

Planlegger unikt boligprosjekt i Vestby sentrum

Inntil 400 beleiligheter

Det nye nabolaget Nordby Gård er ikke som andre boligprosjekter i Vestby. Her kommer det 400 beleiligheter som vil få tilgang til egen resepsjonist, sosiale fellesområder, café, vaktmestertjeneste og kanskje treningssenter med rekreasjonsområde. Det kan også bli mulighet for middagslevering og husvask for alle beboere.


 


Beleiligheter
 

- Vi selger ikke leiligheter, vi selger beleiligheter. Med Nordby Gård skal vi skape noe unikt i Vestby som strekker seg utover vanlige leiligheter. Et sosialt nabolag hvor livet skal være så sømløst som overhodet mulig uansett hvor i livet du befinner deg, sier Henriette Sønsteby, markedssjef i Axer Eiendom. 


 

Planlegger nabolagsfest

Nordby Gård vil være plassert rett ved siden av det nye Kulturkvartalet. Boligene utvikles av Axer Eiendom og Rexir Utvikling, som i tiden fremover ønsker innspill fra de som bor i området.

 - For å lage Vestby sitt mest inkluderende og sosiale nabolag ønsker vi å snakke med alle som bor i nærheten. Det vil bli mulig å melde forslag til hva du ønsker at din beleilighet skal inneholde og hva det nye nabolaget bør tilby. Vi har også lyst til å treffe alle som kunne tenke seg å bo i området. Vi planlegger derfor en nabolagsfest hvor alle som ønsker kan stille spørsmål og komme med innspill til Nordby Gård, sier Sønsteby.


 

Salgsstart i løpet av året

Reguleringsplanen for området er vedtatt, og utviklingen av Nordby Gård har godt tempo fremover og med fortsatt tett dialog med kommunen. Hvis alt går etter planen kommer leilighetene for salg i løpet av sommeren.

 - På Nordby Gård skal vi legge til rette for livskvalitet fra A til Å i alle aldre. Vi er selvfølgelig spente på mottakelsen, men vi har tro på at vi skaper et nabolag som alle vil trives godt i med en rekke aktivitet- og servicetilbud, sier Filip Rygg fra Rexir.