axer
Axer
Bolig

Ny bolig i sommer?

Mulighetene er mange dersom du drømmer om ny bolig i sommer. Vi har visning hver dag gjennom hele sommeren.

Enten du drømmer om ny og lekker toppleilighet i Åsane, eller en gjennomført 4-roms i en arkitektonisk perle i Lillestrøm så er mulighetene mange denne sommeren. Her er et lite utvalg av boligene du kan se denne sommeren. Vi inviterer til visning hver dag! 

Lille Gartnerløkken

Etter noen få uker med salg er allerede nær 60% av boligene solgt. Enten det er et urbant townhouse eller en lys og lekker toppleilighet du ønsker så er det fortsatt noe ledig. Leilighetene blir lyse og elegante, med høy standard og et pent arkitektonisk uttrykk. Mer sentralt er det knapt mulig å bo i Åsane!

Fagerborgkvartalet

I Fagerborgkvartalet er det nå kun 7 ledige leiligheter igjen. Leilighetene holder meget høy standard, og med fantastisk beliggenhet midt i Lillestrøm. Her kan du bo i et av de flotteste byggene i Lillestrøm sentrum. Bil er overflødig, herifra er det kun   11 minutter til Oslo S med toget. 

Alle leilighetene har balkong. I tillegg er det felles takterrasse på nesten 740 kvm. 

Middelfaret 

Kun 25 minutter med toget fra Oslo sentrum skal det snart bygges innholdsrike rekkehus med gangavstand til både skole, barnehage og butikker. Drømmer du om større plass, sentralt og med gangavstand til skole kan Middelfaret være midt i blinken. 

Palmera Sea View  

Ønsker du å sikre sol og fint vær hele året vil det også være mulig å kjøpe splitter nye leiligheter i Patalavaca på Gran Canaria. Leilighetene er tilgjengelige for kjøp, og da med ferdig driftet utleie. Her kan du finansiere drømmen om ferieleilighet med egne leieinntekter, uten å løfte en finger.