axer
Axer
Bolig

Velkommen til oss Espen og Sverre

Axer har mange spennende prosjekter og styrker derfor organisasjonen med to nye kollegaer.

Med en større portefølje av eiendommer i ulike faser så har Axer nå fått på plass ny økonomisjef og investeringsrådgiver. 

Økonomisjef

Espen Helle Gabrielsen er ansatt som økonomisjef. Han er utdannet statsautorisert revisor og siviløkonom, og kommer fra stillingen som økonomiansvarlig i Fredensborg Fritid. Han har også god erfaring fra sine tidligere arbeidssteder som Ragde Eiendom og Deloitte.

Gabrielsen har bred og høyst relevant eiendomsbakgrunn som vil være verdifull for Axer. Han er nøyaktig og strukturert og vi er takknemlig for at han har valgt Axer, sier finansdirektør Øyvind Ryssdal.

Axer Eiendom virker som et selskap i vekst med dyktige ansatte og spennende prosjekter. Jeg håper jeg i min rolle som økonomisjef vil bidra til den videre utviklingen i organisasjonen, sier Gabrielsen selv i en kommentar.

Investeringsrådgiver

Sverre Hov Skjelle er ansatt som investeringsrådgiver. Han vil hovedsakelig jobbe med investeringsporteføljen i morselskapet Borgenhaug Gruppen AS i tillegg til prosjekter i Axer.

- Sverre har en spennende bakgrunn med erfaring fra både bolig, næring og konsulentbransjen som vil bidra til både Borgenhaug Gruppens aktive eierskap og Axers eiendomsprosjekter. Han er fokusert og kunnskapsrik som vi er veldig glade for at blir en del av teamet, sier investeringsdirektør Mathias Lorentzen.

Skjelle kommer fra stillingen som senior controller i Conceptor Bolig og har før det 10 års erfaring fra PWC inkludert management for hire hos Innovasjon Norge. Han er statsautorisert revisor og har en MSc  Quantitative Finance and Risk management fra Newcastle University Business School.

- Jeg har fått inntrykk av Axer Eiendom som en veldig fremoverlent aktør, som i tillegg har en aktiv eier i Borgenhauggruppen. Det er veldig spennende å få anledning til å bidra på flere nivåer og i ulike selskap, som alle har til felles at de har store ambisjoner for fremtiden. Jeg gleder meg til å bli med med på reisen videre, avslutter Sverre Hov Skjelle.