axer
Axer
Bolig

Velkommen til Andreas Simonsen!

Axer Eiendom har ansatt Andreas Simonsen som ny CFO i selskapet, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham.

Simonsen kommer fra Fredensborg Fritid hvor han har vært Group CFO de 5 siste årene og har i tillegg verdifull erfaring fra over 12 år i bank- og finanssektoren.  Han var blant annet med på å grunnlegge Norse Securities i 2008, der han fortsatte som partner i 10 år.

I tillegg til relevant kompetanse og utdanning har Simonsen lang erfaring i å drive lønnsomme prosjekter i samarbeid med finansielle og industrielle partnere, som er helt i tråd med Axer Eiendoms strategi fremover.


 

- Jeg har hatt fem fantastiske år i Fredensborg og gleder meg nå til å jobbe rendyrket med eiendomsutvikling innen bolig og næring. Jeg ser frem til å bli en del av et fremoverlent selskap med god track record og spennende planer for fremtiden. Jeg har virkelig tro på selskapet og tror dagens marked kan gi noen veldig spennende muligheter. dagens marked, sier Simonsen.


 

- Vi er utrolig glade for at Andreas Simonsen har lyst til å jobbe hos oss. Han vil passe veldig godt inn i vår kultur og blir en sterk bidragsyter til utviklingen av Axer fremover. Axer feirer 25 år i 2024, og med Simonsen på laget er vi rustet for å opprettholde full fart fremover, – Sier Ole Halvor Svenkerud som er administrerende direktør i selskapet.Andreas Simonsen vil starte i sin nye stilling som CFO i løpet av første halvår.