axer
Axer
Bolig

Velkommen til oss, Rimas!

Vi styrker laget og ansetter ny prosjektleder for å fortsette den sterke veksten i Bergensregionen.

Med en stadig voksende prosjektportefølje og flere store boligprosjekter under utvikling, har Axer Eiendom, en av Bergens største boligbyggere, nylig ansatt en ny prosjektleder på sitt kontor i Bergen. Dette kommer som en naturlig del av selskapets vekst og ambisjoner for fremtiden.


 

Rimas Šteimantas, bringer med seg viktig erfaring fra sin tidligere rolle som blant annet utviklingssjef og teknisk sjef hos byggmester Markhus, der han har arbeidet de siste 11 årene. I tillegg har han med seg verdifull kompetanse i sin nylig fullførte MBA i personalledelse. Rimas vil være en sentral brikke i Axers videre vekst og utvikling. Med mange pågående prosjekter, styrker Axer sitt team for å sikre at de opprettholder sin posisjon som ledende aktør i regionen.


 

– Axer Eiendom er et selskap jeg har fulgt nøye med på, og jeg har stor respekt for deres arbeid og posisjon i markedet. Det er utrolig spennende å bli en del av et så ambisiøst og fremtidsrettet selskap, spesielt når det er så mye under utvikling her i Bergen, sier Rimas.


 

Axer Eiendom har de siste årene vært en dominerende aktør i boligmarkedet i Bergen, med prosjekter som Gartnerløkken, Knudsenkvartalet, Kronstad Stasjon og Håkongården, som samtlige har bidratt til å utvikle byens boligtilbud. Selskapet ser på nyansettelsen som en viktig investering for å sikre at de er godt rustet til å videreutvikle sin portefølje.

– Vi er svært fornøyde med å få Rimas med på laget. Axer har store ambisjoner for Bergensområdet, og for å kunne fortsette vår vekst og sikre kvaliteten i alle våre prosjekter, er det avgjørende å ha de riktige folkene med på reisen, sier prosjektsjef Christer Mæhlum i Axer Eiendom, avd. Vestland.