axer
Axer
Bolig
07.09.2023

Velkommen Julie Gjems Løitegaard!

  

Axer Eiendom ansetter ny utviklingssjef på Østlandet

Axer Eiendom har en stor tomtebank under utvikling og er glade for å melde at de har ansatt Julie Gjems Løitegaard som selskapets nye utviklingssjef for Østlandet. Med erfaring fra områdeutvikling i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, og en bakgrunn som advokat innen eiendom og eiendomsutviklingsprosjekter, vil Julie bringe verdifull kompetanse til Axer Eiendom.

-Vi er svært glade for å ønske Julie velkommen til teamet vårt. Hennes brede erfaring fra både offentlig og privat sektor gjør at hun vil hun spille en nøkkelrolle i å utvikle, og realisere Axer Eiendoms ambisiøse planer for fremtiden. Vi ser frem til å jobbe sammen med henne fremover. Sier Administrerende direktør i Axer Eiendom, Ole Svenkerud.

Julie Gjems Løitegaard er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har flere års erfaring som advokat innen eiendom. Hun har drevet eget konsulentfirma innen eiendomsutvikling og vært foreleser på NMBU innen samme fagfelt. I tillegg har hun over fem års erfaring fra områdeutvikling i Plan -og bygningsetaten i Oslo kommune.

Løitegaard selv er begeistret for å bli en del av Axer Eiendom. -Selskapet har et veldig kvalifisert og godt sammensatt team som jeg er glad for å bli en del av. Selskapet har en fremoverlent holdning til videre utvikling, i tillegg til en veldig interessant portefølje som det blir spennende å jobbe med, - sier hun i en kommentar.