axer
Axer
Bolig

Salgsuksess i Åsane

Fantastisk respons ved salgsstarten for Lille Gartnerløkken i Åsane.

Det siste boligprosjektet til Axer Eiendom, Lille Gartnerløkken i Åsane -har opplevd en overveldende respons etter offisiell salgsstart denne helgen. Søndag 2. juni var første felles tomtevisning, og allerede dagen etter er 42 av de totalt 75 leilighetene solgt.


 

Visningen på søndag var travel, men allikevel preget av god stemning i finværet. Boligprosjektets beliggenhet er ganske så unik, spesielt med tanke på den tette tilknytningen til Horisont kjøpesenter, som gir beboerne enkel tilgang til både bylivets bekvemmeligheter og den rolige sjarmen i lavbebyggelse.


 

Eiendomsmegler Ximena Sagenes fra Privatmegleren tror det er nettopp kombinasjonen av gode leiligheter og sentral beliggenhet som gjør at prosjektet har blitt så populært, 

-Du får det beste fra begge verdener, sier hun og fortsetter, -Her får du alt du trenger i hverdagen rett utenfor døren.


 

Prosjektet tilbyr en variert sammensetning av leiligheter som passer for ulike livsfaser. Enten man er førstegangsetablerer eller på jakt etter en enklere hverdag så har Lille Gartnerløkken noe for enhver. Den store interessen vitner om at mange ser dette som en ypperlig mulighet til å investere i en ny bolig med sentral og flott beliggenhet i Åsane.


 

Prosjektsjef Christer Mæhlum fra Axer Eiendom er også svært fornøyd med responsen. -Det er tydelig at dette prosjektet treffer godt i markedet. Vi har lagt ned mye tid i å tilpasse alle små detaljer i hver eneste leilighet, og det varmer derfor litt ekstra å se at så mange kjøpere har funnet noe som passer for dem.