axer
Axer
Bolig

Palmera Sea View står ferdig.

Axer Eiendoms første satsning på Gran Canaria står ferdig, og splitter nye leiligheter er nå klare for utleie.

Etter vel halvannet års arbeid står den første satsingen på Gran Canaria til den norske boligutvikleren Axer eiendom, ferdig. 

Palmera Sea View på høyden i Patalavaca består av 17 moderne terrasserte leiligheter med svømmebasseng og parkering. Alle leilighetene har havutsikt og sol fra morgen til kveld. Nå skal de leies ut. 

Skandinaviske markedet

- Prosjektene våre på Gran Canaria er i første rekke rettet  mot det skandinaviske markedet. Og jeg må si jeg er veldig godt fornøyd med hvordan Palmera Sea View er blitt, sier Borger Borgenhaug, eier og styreleder i Axer Eiendom. Han kjøpte et eldre leilighets-kompleks. Rev den ned til betongen og bygget det opp på nytt. En total renovering. 

Norsk kunnskap og trygghet. 

Axer har tro på at leietakere vil sette stor pris på kombinasjonen av lokal arkitektur og norsk kunnskap og trygghet.  

- Eiendommene Axer utvikler har alle de kvalitetene som er nødvendig for å tilfredsstille et kresent nordisk marked. Da er det snakk om solid standard, svømmebasseng, havutsikt, gode solforhold og kort vei til sjøen. Kort sagt fantastisk, sier Borgenhaug. 

Verdens beste klima. 

Borgenhaug minner om at kystripen fra Arguineguin til Mogan har det mest stabile været og det beste klimaet gjennom hele året når det gjelder soltimer, lite vind og nedbør. 

Verdens Helseorganisasjon har omtalt det som verdens beste klima, et klima som er helsebringende for mange plager. Det er dessuten direkteflygninger til Gran Canaria fra de fleste større flyplassene i Europa hele året. 

Fullt møblert og utstyrt. 

Hver leilighet i Palmera Sea View består av stue, kjøkken, soverom, bad og egen terrasse. Det er foldedører mellom stue og terrasse.  

Leilighetene er fullt møblert og kommer med alt du trenger av hvitevarer som vaskemaskin, opvaskmaskin, kjøleskap, fryser, kjøkken-utstyr, sengetøy og håndklær. Leietakerne kan flytte rett inn. 

-Vi har etablert et utleieselskap som tar seg av utleien, sier Borgenhaug. Og erfaringsmessig er det stor etterspørsel etter utleie-leiligheter i dette området, særlig i vinterhalvåret. To nye i Arguineguin. 

Patalavaca er et populært reisemål for skandinaver. Mange nordmenn velger å bo der i store deler av året. Høsten og vinteren er høysesong. Det er kort gå-avstand til Aguineguin der blant annet Den norske sjømannskirken ligger i sjøkanten.  

Det er i Arguineguin Axer Eiendom vil bygge de neste leilighetene på Gran Canaria. 

Axer har kjøpt en eiendom mot sjøen på baksiden av bensinstasjonen. Der har myndighetene godkjent et nytt leilighetsprosjekt som ventelig vil stå ferdig om halvannet års tid. 

Bare et kort steinkast unna, på strandpromenaden i Arguineguin, har Axer kjøpt enda en eiendom som skal rives og erstattes av et nytt leilighetsbygg. Til sammen blir det noe over femti leiligheter i de to prosjektene i Arguineguin.