axer
Axer
Bolig

Ny bolig i sommer?

Mulighetene er mange dersom du drømmer om ny bolig i sommer. Vi har visning hver dag gjennom hele sommeren.

Enten du drømmer om ny og lekker hjørneleilighet i Åsane, eller en gjennomført 4-roms i en arkitektonisk perle i Lillestrøm så er mulighetene mange denne sommeren. Her er et lite utvalg av boligene du kan se denne sommeren. Vi inviterer til visning hver dag! 


Fagerborgkvartalet

I Fagerborgkvartalet er det kun 16 ledige av totalt 145 leiligheter. Leilighetene holder meget høy standard, og med fantastisk beliggenhet midt i Lillestrøm. Kollektivt bruker du kun 11 minutter til Oslo S!

Alle leilighetene får balkong. I tillegg blir det felles takterrasse på nesten 740 kvm. 

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!


 Mjølkeråen Hage

Mellom frodige og grønnkledde koller i Åsane finner du Mjølkeråen Hage. Her bygger vi nye og spennende rekkehus, – skapt for familier som ønsker en trygg og behagelig hverdag. Med 3 minutter gangavstand til butikker, barnehage og skole, samt 7-10 minutter til sentrum finner du alt du trenger i nærheten.

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!

Gartnerløkken

Det er kun en toppleilighet igjen i det populære prosjekt Gartnerløkken i Åsane. Eksklusiv og innflytningsklar penthouse med privat terrasse på 47 m2 | Flott utsikt og gode solforhold, i tillegg til både garasje og heis.

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!Kronstad Stasjon


 Fabrikkgaten 7 B sentralt i Bergen. En innbydende 4-roms eiet penthouseleilighet, i 4. etasje i et bygg med heis. Utendørs skiltes det med en skjermet takterrasse på imponerende 75 kvm, som er vestvendt og har en grønn utsikt mot Løvstakken. I tillegg har leiligheten to balkonger. Det er mulig å kjøpe garasjeplass i kjelleren, hvor det også er sykkelrom og disponibel bod.

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!