axer
Axer
Bolig

Ny bolig i sommer?

Mulighetene er mange dersom du drømmer om ny bolig i sommer. Vi har visning hver dag gjennom hele sommeren.

Enten du drømmer om ny og lekker hjørneleilighet i Åsane, eller en gjennomført 4-roms i en arkitektonisk perle i Lillestrøm så er mulighetene mange denne sommeren. Her er et lite utvalg av boligene du kan se denne sommeren. Vi inviterer til visning hver dag! 


Gartnerløkken

Kun 15 av 175 leiligheter igjen i Gartnerløkken. Et Attraktivt boligprosjekt i Åsane. Leilighetene er lyse og elegante, med høy standard og et pent arkitektonisk uttrykk. Mer sentralt er det knapt mulig å bo i Åsane!

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!


 Mjølkeråen Hage

Mellom frodige og grønnkledde koller i Åsane finner du Mjølkeråen Hage. Her bygger vi nye og spennende rekkehus, – skapt for familier som ønsker en trygg og behagelig hverdag. Med 3 minutter gangavstand til butikker, barnehage og skole, samt 7-10 minutter til sentrum finner du alt du trenger i nærheten.

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!

Fagerborgkvartalet

I Fagerborgkvartalet er det kun 25 ledige av totalt 145 leiligheter. Leilighetene holder meget høy standard, og med fantastisk beliggenhet midt i Lillestrøm. Kollektivt bruker du kun 11 minutter til Oslo S!

Alle leilighetene får balkong. I tillegg blir det felles takterrasse på nesten 740 kvm. 

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!

Furutoppen
 

Det er fortsatt mulig å sikre seg en leilihget i det populære nabolaget på Lørenskog. Kun 2 leiligheter igjen, og med mulighet for overtakelse denne sommeren. 

Leilighetene ligger godt tilbaketrukket fra den fortettede bebyggelsen som vil prege sletta under, samtidig er du bare en kort rusletur unna Triaden senter, skole og barnehage. Marka ligger rett ved, det samme gjør bussholdeplassen som tar deg til Helsfyr på 15 minutter.

Her kan du avtale visning hver dag i sommer!