axer
Axer
Bolig

Møt de nye i teamet til Axer

Axer Eiendom jobber med en rekke større eiendomsprosjekter og nå styrker vi organisasjonen med flere ansettelser.

Knut Rolvsjord er ansatt som ny prosjektsjef. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Seltor, og har de siste årene jobbet med flere større bolig- og næringsprosjekter. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU, med en master innen bygg og miljøteknikk, og startet sin karriere i AF Gruppen.

Knut Rolvsjord

Knut Rolvsjord

Prosjektsjef

  Jeg gleder meg til å bli en del av laget i fremoverlent selskap med store vekstambisjoner, sammen med engasjerte og flinke folk. Erfaringene fra entreprenørbransjen tar jeg med meg videre inn i pågående og nye spennende prosjekter, med mål om bedre samspill og effektivitet i byggeprosjektene. Vi også startet arbeidet med å gjøre kundeopplevelsen i prosjektene enda bedre, sier Rolfsjord.

  Stine Malene Sandnes er ansatt som ny Business Manager og tiltrer senest første oktober. Stine er registrert revisor og autorisert regnskapsfører og har solid kompetanse fra både revisjons og regnskapssiden etter 11 år hos blant annet BDO. I BDO hadde hun hovedansvar for leveranser av årsregnskap og skatterapportering for større eiendomskonsern. Hun har i tillegg vært fagansvarlig Team Eiendom i BDO regnskap.  

  – Stine har solid kompetanse og relevant erfaring. Axer Eiendom har store ambisjoner fremover og vi er veldig fornøyde med at Stine har valgt oss, sier finansdirektør Øyvind Ryssdal.

  Stine Malene Sandnes

  Stine Malene Sandnes

  Business Manager

   Jeg har fått et meget godt inntrykk av både selskapet og menneskene i Axer Eiendom. Axer fremstår som et fremoverlent og ambisiøst selskap med spennende portefølje og prosjekter. Et ungt miljø med høy kompetanse, og jeg har allerede fått merke fordelen av korte beslutningsveier og muligheten til å ta raske avgjørelser.

   Axer Eiendom har også ansatt ny markedssjef og ny kundeansvarlig for ettermarked.

   Henriette Sønsteby går fra stillingen som leder for salg og kjedeutvikling i Aktiv Eiendomsmegling, til markedssjef i Axer Eiendom. Hun har 13 års erfaring fra ulike markeds-, utviklings-, salgs- og lederroller i eiendomsmeglerbransjen. Sønsteby har ansvar for salg og markedsføring i Axer, i tillegg til at hun skal styrke teamet som skal videreutvikle Axers kundereise.

   Henriette Sønsteby

   Henriette Sønsteby

   Markedssjef

    Henriette tilfører oss markedsforståelse og sitter på mye kunnskap om hva kundene etterspør og har betalingsvillighet for. Hun la umiddelbart et høyt ambisjonsnivå for hva vi skal tilby kunden og har fått mye til å skje i løpet av kort tid. Henriette løfter oss som boligutvikler og vi er følgelig veldig glade for å ha fått henne ombord», sier administrerende direktør Mikael Skovrup i en kommentar.

    Anja Grindheim starter som ettermarkedsansvarlig for Axers eiendommer i Østlandsregionen. Anja har bakgrunn som eiendomsmegler, backoffice og støtteapparat ved nyboligsalg og har flere år i restaurantbransjen bak seg. Hun skal sørge for at alle Axers boligkjøpere fortsatt blir ivaretatt på en god måte.

    Anja Grindheim

    Anja Grindheim

    Ettermarkedsansvarlig

     Ettermarkedsansvarlig er en utrolig viktig rolle hos oss, og vi er veldig glade for å ha Anja med oss i teamet. Hun har med seg viktig kompetanse fra både salg av eiendom og kjøpers perspektiv, og hun vil være en verdifull bidragsyter i Axers kundereise fremover, sier prosjektsjef Knut Rolvsjord.