axer
Axer
Bolig

Lanserer nytt prosjekt i Åsane

Axer Eiendom ser frem til den kommende salgsstarten av prosjektet Lille Gartnerløkken. Et prosjekt selskapet lenge har jobbet med for å spisse og optimalisere løsninger slik at boligene blir best mulig for de fremtidge beboerne i prosjektet.

Axer Eiendom har nylig solgt ut et av de største nyboligprosjektene i Åsane, Gartnerløkken. Prosjektet med sine 175 leiligheter var en suksess, og er nå helt utsolgt. EIer å ha luJet interessen for Lille Gartnerløkken i markedet og varslet at det kommer for salg er responsen god og de har derfor stor tro på at det vil bli godt mottatt.


 

Lille Gartnerløkken skulle opprinnelig vært lansert :dligere, men ble som mange andre prosjekt i området utsatt grunnet blant annet økt byggekost, renteoppgang og økt omsetningshas:ghet i nyboligmarkedet. 

-Vi er glade for å se at så mange interessenter allerede har vist interesse for Lille Gartnerløkken. Mange har tatt kontakt og etterspurt dette prosjektet, noe som understreker etterspørselen etter nye boliger, -sier Christer Mæhlum, prosjektsjef hos Axer Eiendom. 

Det er allerede noen som har fått muligheten til å reservere sin drømmeleilighet. Bygg 1 og 2 var ute på forhåndssalg til alle som hadde meldt sin interesse. Nå vil i tillegg alle som melder sin intesse få muligheten til å ønske seg en leilighet også i bygg 3, 4 og 5 før salgsstart.


 

Axer Eiendom har valgt å lytte til markedet og den store interessen, og lanserer derfor et nytt prosjekt allerede denne våren. – Vi har stor tro på at kombinasjonen av prosjektets kvaliteter, beliggenhet og få boliger for salgs i området vil treffe godt. I Hllegg ser vi at markedet og kjøperinteressen begynner å blomstre igjen, og det er derfor på høy Hd at leilighetene legges ut i markedet, sier markedssjef i Axer, HenrieIe Sønsteby

For ytterligere informasjon om Lille Gartnerløkken og salgsstartsdetaljer, vennligst besøk vår neIside www.lillegartnerlokken.no eller ta kontakt med oss via Privatmegleren Nyeboliger, Ximena Sagenes, xs@privatmegleren.no