axer
Axer
Bolig

Prosjektet Knudsenkvartalet er utsolgt!

Alle de 141 boligene lagt ut for salg i hjertet av Fyllingsdalen er nå solgt.

Knudsenkvartalet har vært en salgssuksess fra første dag, og hele 141 boligeiere trives allerede i sin nye leilighet. 

Tilbakemeldingen fra de som har flyttet inn er samstemt "Beliggenheten er bare helt fantastisk med nærhet til alt." I tillegg er leilighetene helt nye, enkle og lettstelte. Romslige balkonger, fine fellesområder og felles takterrasser er også noe som trekkes frem. 


Høy etterspørsel

Prosjektet har vært solgt i 3 trinn og første trinn ble lansert i 2018 prosjektsjef i Bergen, Christer Mæhlum har fulgt prosjektet siden oppstart.

- Det er klart det var spennende å bygge 141 leiligheter i et område der det ikke var gjort noe tilsvarende på veldig lenge. Det at vi kun har en leilighet igjen, like etter ferdigstillelse viser at vi traff et behov i dalen her, sier Christer. 

Byggmester Markhus har vært en solid samarbeidspartner gjennom prosjektet, og Privatmegleren har hjulpet oss med salget på en meget god måte. 

Om prosjektet

Knudsenkvartalet ligger skjermet fra Hjalmar Brantingsvei, inntil en rolig blindvei som ligger langs byggets østside. I området finnes det naturopplevelser for både store og små, med skogen og Lauvåstjørna i umiddelbar nærhet. Oasen kjøpesenter og kollektivtrafikk i umiddelbar nærhet, i tillegg til butikk, restaurant og apotek i samme bygg.  

Leilighetene er bygget med god standard, store vindusflater, romslige balkonger samt moderne og gjennomtenkte løsninger.