axer
Axer
Bolig

Kronstad Stasjon utsolgt

Boligprosjektet sentralt på Kronstad i Bergen er nå utsolgt.

Vi er utrolig glade og stolte av å kunne dele at boligprosjektet Kronstad Stasjon, med sine 70 leiligheter nå er helt utsolgt! Prosjektet skiller seg ut med sin varierte og trendy fasade, tett på alt du trenger av servicefasiliteter i hverdagen. 

Det har vært stor interesse for Kronstad Stasjon siden salgsstart, med kjøpere både fra nærområdet såvel som innflyttere fra andre regioner. Vi håper at alle som har sikret seg en bolig her vil trives i mange år fremover, og at Kronstad Stasjon vil bli et flott og trygt hjem for alle beboere.

Vi vil samtidig rette en stor takk til våre samarbeidspartnere i prosjektet som alle har vært en viktig del av suksessen på Kronstad. 


 

Prosjektet

På den frodige takterrassen kan kjøperne nyte flott utsikt. På Kronstad Stasjon er hele taket utnyttet og kan fylles med liv. Terrassen er delt inn i ulike soner med private terrasser, noen med direkte utgang fra leilighet, men også mindre områder som tilhører andre leiligheter. Dette gir beboerne muligheten til å for eksempel ha sin egen lille urtehage. Fellesområdet har sittegrupper og vekstkasser som har gjort nabolaget hyggelig og innbydende.


 

Beliggenhet 

Rett ved bybanestoppet med samme navn, er  Kronstad Stasjon nylig ferdigstilt. Den sentrale beliggenheten tett på skole, jobb og sentrum har gjort dette til et flott hjemsted for bymennesker. Med boliger i et bredt spekter av størrelser så er Kronstad Stasjon fylt med folk i ulike aldre og livssituasjoner.