axer
Axer
Bolig

Forhåndsbefaring - Ditt første møte med ny bolig

Dette er dagen da vi for første gang kan invitere deg innendørs i din nye bolig.

Når det er tid for forhåndsbefaring så begynner vi å nærme oss datoen for overtakelse. Denne dagen vil både entreprenør og vi som byggherre møte deg for å gå gjennom den nye boligen din sammen med deg. På denne befaringen vil du få muligheten til å se boligen din for første gang, kanskje ta noen mål og tenke på møblering. Dersom du har spørsmål, vil du også få anledning til å stille disse. Under befaringen føres det protokoll som du selvsagt vil få kopi av.


Boligen skal være klar til overtakelse

Målet med en forhåndsbefaring er at du skal få se boligen før selve overtakelsen, og at vi sammen kan vurdere det som eventuelt gjenstår - og se om noe må utbedres. Finner vi noe så noteres det i en protokoll. Dette utbedres før overtakelse, slik at boligen kan være helt klar den dagen du skal få nøklene. Protokollen vi skriver denne dagen tar vi frem igjen på overtakelsen, for å forsikre oss om at det som manglet på forhåndsbefaringen er i orden. 


Takstmann blir også med

Vi forventer ikke at du skal være bygningskyndig eller vite en hel del om boligbygging. For at alle skal være helt trygge på at alt er som det skal i din nye bolig, så blir forhåndsbefaringer i Axerboliger gjennomført med en uavhengig takstmann, i tillegg til entreprenør og oss i Axer Eiendom. 


Fortsatt byggeplass 

Husk at det fortsatt kan være byggeplass på en forhåndsbefaring, og det er ikke sikkert hverken fellesareal eller mange av de andre leilighetene er klare denne dagen. Det viktigste er at du får se din leilighet, og du kan fortsatte å glede deg til overtakelsen.