axer
Axer
Bolig

Damsgårdsveien 37

Type

Kontor

Størrelse

1000 kvm

Sted

Damsgårdssundet - Bergen

Om eiendommen

Beliggenhet

Bygget har en meget sentral beliggenhet i Damsgårdssundet med enkel adkomst fra hovedvei, samt kort vei til alle bydeler. Damsgårdssundet har blitt vesentlig oppgradert siden 2010. Siden den gang er det blitt bygget flere nye leilighetskomplekser, butikker og kontorbygg.

Fra eiendommen er det kort vei til sentrum via Småpudden. Det er bysykkel like i kort avstand fra bygget, og svært god offentlig kommunikasjon.

Beskrivelse

Damsgårdssundet er en viktig del av Bergens historie, med særpreg og identitet.

Området var tidligere et aktivt verfts- og industriområde, men siden begynnelsen av 2000-tallet har mye av de tradisjonelle industriområdene blitt omregulert til bolig og mer moderne næring.

Damsgårdssundet er en levende og vital bydel i Bergen, med butikker, kaféer og annet næringsliv.

Den fine, opplyste havnepromenaden langs sjølinjen er flittig i bruk, og er knyttet sammen med Småpudden over til Møhlenpris, Nygårdsparken og Store Lungegårdsvann. En fin og populær turvei både for gående, syklende og joggende.

I Damsgårdssundet har du byen på andre siden av sundet, og det meste i gangavstand. Bybanen stopper ved Florida og på Danmarksplass, en kort gåtur fra eiendommen, og buss til alle bydeler er lett tilgjengelig bare et par minutter unna.

Mange store næringslivsaktører og bedrifter har i senere tid funnet veien til næringsklyngene i Damsgårdssundet bl.a.:

- DNB
- BKK
- Norwegian Hull Club
- Handelshøyskolen BI
- Ernst & Young
- Mattilsynet
- Lerøy Seafood
- DOF Subsea

Parkering / Garasje

Muligheter for leie av parkeringsplasser i garasjeanlegg.

Spørsmål om eiendommen?