axer
Axer
Bolig

Velkommen til oss - Julie og Ali

Axer Eiendom fortsetter veksten, og vi er utrolige glade for å ønske velkommen til Julie Lycke som tiltrer rollen som administrasjonsansvarlig og Ali Javed Raja som ny porteføljesjef.

Julie Lycke

På kort tid har selskapet vokst til å telle 20 engasjerte hoder, og en administrasjonsansvarlig til å støtte teamene våre i Oslo og Bergen var etterlengtet. Vi er derfor veldig glade for å ønske Julie velkommen til oss. Hun har tidligere vært 6 år hos Cardo Partners, med hovedansvar for administrasjon og kontor. Julie har på kort tid kommet godt i gang hos oss i Axer.

-          Jeg valgte å jobbe hos Axer Eiendom fordi jeg er fascinert av eiendomsbransjen, samtidig som det er spennende å jobbe i et selskap i stor vekst. Ikke minst har jeg fått utrolig hyggelige kollegaer, som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med.

På fritiden er Julie en aktiv dame fra Oslo. Hun bruker helst tiden sin på fjellet, med enten ski eller joggesko på beina.

Ali Javed Raja

Axers portefølje av næringseiendommer for utleie begynner å bli av en viss størrelse, spesielt etter at selskapet blant annet ervervet et hotell i Håkonsgaten midt i Bergen sentrum, samt næringseiendom i Verksgaten i Stavanger. Raja vil ha det overordnede ansvaret for hele Axers utleieportefølje.

Raja har en Master i Eiendomsutvikling fra Instituto de Empresa (IE) fra Madrid og Bachelor i Business Administrasjon fra London. Han kommer fra stillingen som Asset management Officer i Carucel Eiendom, der han blant annet var med i teamet som utviklet det kommersielle bygulvet i Bjørvika.

- Selskapet har et dyktig og godt sammensatt team, i tillegg til en kultur som etter mitt syn gjør dem til et av de mest fremoverlente eiendomsselskapene i landet. Dette inntrykket fikk jeg også bekreftet etter at jeg var så heldig å få være med på en strategisamling i desember. Axer har en spennende prosjektportefølje som jeg gleder meg til å jobbe med og utvikle fremover. 

Ali sitter sjeldent stille, og er han ikke på jobb så finner du ham gjerne på fotball -eller golfbanen, med mindre han er ute og reiser for å oppleve nye steder og kulturer.