axer
Axer
Bolig

Ny administrerende direktør til Axer Eiendom

Axer har de siste 20 årene etablert seg som en solid eiendomsutvikler i flere deler av landet, med sterk vekst i eiendommer under utvikling, og antall medarbeidere. Nå har de ansatt ny administrerende direktør, Ole Halvor Svenkerud.

Svenkerud er utdannet innen økonomi og jus, og har over 20 års ledererfaring. Han har en variert bakgrunn som salgsdirektør og CEO i større selskap innenfor Microsoft og Hafslund, i tillegg til bransjerelevant erfaring fra større organisasjoner innen boligbygging. 


Etablert selskap med en spennende fremtid 

I dag har Axer Eiendom lang erfaring fra over 20 år som en etablert boligutvikler. Selskapet har mange tomter som skal utvikles og et flertall prosjekter under regulering og bygging. Svenkerud vil ha det overordnede ansvaret for selskapets kontorer og prosjekter i både Bergensregionen, Stavanger, det sentrale Østlandsområdet og Gran Canaria.

Boligkjøper i fokus

- Muligheten til å tiltre som administrerende direktør i et spennende selskap som Axer Eiendom var noe jeg ikke kunne takke nei til. Selskapet har en god posisjon, spesielt i Bergen og på Østlandet. Gode prosjekter kombinert med en dyktig og erfaren organisasjon har gjort at mange fornøyde boligkjøpere nå trives i sine nye hjem. I tillegg har selskapet en solid eier, et meget kompetent styre og spennende planer for fremtiden. Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med den dyktige organisasjonen. Sammen skal vi gjøre Axer mer synlig i markedet, og etablere selskapet som en sentral boligutvikler med fokus på sluttkunden, sier Ole Halvor Svenkerud.

Riktig leder for selskapet 

- Vi er svært glade for å få Svenkerud med på laget. Hans brede ledererfaring, i tillegg til varierte kompetanse fra blant annet i IT, strategi, forretnings -og eiendomsutvikling vil uten tvil bidra til å ta Axer Eiendom videre mot sine mål. Selskapet har store ambisjoner om å fortsatt levere gode boligprosjekter fremover, og vi er trygge på at Svenkerud er riktig leder for å ta selskapet videre, sier eier og styreleder Borger Borgenhaug i Axer Eiendom.