axer

Pris

€ 307 500 - € 557 500

Kvm

34 - 51

Solforhold

Fra morgen til solnedgang

Terrasse / balkong

6 kvm - 42 kvm

Velkommen til Patalavaca

Drømmer du om en ferie- eller fritidsbolig med privat uteplass og tilgang på basseng, som samtidig har nærhet til stranden og restauranter?

Axer Eiendom er stolte over å kunne presentere 17 moderne leiligheter i Palmera Sea View i Patalavaca på Gran Canaria. Nye leiligheter i et arkitekttegnet bygg med svømmebasseng, havutsikt og fantastiske solforhold i høyden. Leilighetene og uteområdet holder høy standard med en norsk boligutvikler som tar ansvaret, og lokalt håndverk fra vår lokale entreprenør og arkitekt. 

Et stilrent bygg med nordisk inspirert interiør. Her har du en innflytningsklar leilighet med tryggheten i å ha en norsk boligutvikler som selger.

Om du trives best ved eget basseng eller på stranden, her er det kort vei til begge. Her er det komfort fra ende til annen – både når det gjelder leiligheten, klimaet og nærområdet. Du finner det mest nødvendige i umiddelbar nærhet. 

Sommer hele året


Det finnes ikke mange som er like opptatt av sol og varme som nordmenn. Derfor har samtlige leiligheter egen terrasse eller uteplass, med havutsikt og gode solforhold hele dagen. I tillegg til egen uteplass er også fellesområdet med eget basseng solfylt hele dagen. Akkurat slik det skal være når du trenger å samle D-vitaminer i vinterhalvåret.

Patalavaca ligger sørvest på Gran Canaria, og er blant stedene med flest soldager i året på øya. Patalavaca ligger også i le for vinden inne i vika, så her holder du deg god og varm. Drømmer du om å kunne bade hele året? Temperaturen holder seg også godt i havet, på mellom 19 og 23 grader året rundt. Kvelden kan du avslutte med gode naboer ved bassenget, eller på din egen terrasse, hvor det er flott utsikt mot den rødoransje solnedgangen mens båtene seiler forbi i horisonten.

Attraktiv beliggenhet

God beliggenhet er viktig, Palmera Sea View ligger fint til i høyden i Patalavaca med havutsikt og gode solforhold hele dagen. Patalavaca ligger 40 minutter fra flyplassen, ca. 10 minutter fra Puerto Rico og ca. 50 minutter til Las Palmas. Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. Patalavaca er et rolig område og kjent for sine gode fiskerestauranter. Det er kun få minutters gangte til Arguineguin, der det kommer fersk fisk med fiskebåtene hver dag. Her er det også gode kollektivforbindelser til Puerto Rico og Las Palmas.

Det er flere vakre strender i området. Patalavaca har to strender, du kan også dra til hovedstranden i Arguineguin eller gå 10 minutter langs kystien til sttranden Anfi del Mar. Anfi del Mar er regnet for å være en av de beste strendene på Gran Canaria, med fin, hvit sand importert fra Bahamas.

Mange muligheter i nærområdet

Palmera Sea View har det du trenger i nærhetene. Om du vil ligge ved det private bassenget, gå på stranden, tilbringe tirsdag morgen på marked i Arguineguin eller ta en dag i Puerto Rico. Her finner du flere gode restauranter og matbutikker om du vil ta lunsjen hjemme.

BLI BEDRE KJENT
MED PROSJEKTET

Leilighetene

Leilighetene blir totaloppusset ved hjelp av lokal kompetanse og håndverk, fulgt opp og kvalitetsikret av en norsk boligutvikler. 

Slik kan du være trygg på at leilighetene er av høy kvalitet, og ikke minst med tidsriktig design og smarte detaljer. Både leiligheter og fasade, basseng og uteområde vil bli totaloppusset. 

Alle leilighetene får egen terrasse eller uteplass, i tillegg til tilgang til fellesområde med solsenger og basseng. Innvendig blir det høy standard med flislagte gulv, lekkert kjøkken, stilrent bad og vegg til vegg foldedører mellom stue og terrasse. Åpne opp - visk ut skillet mellom innendørs og utendørs. 

Et ekstra hjem

Valg av bolig er en av de viktigste avgjørelsene du gjør også når det kommer til ferie- og fritidsbolig. Her skal du leve, spise og elske. Du skal lage frokost, slappe av, invitere gode naboer og venner på en kaffe eller noe godt i glasset. Her skal det nytes, og du skal føle deg trygg. Et ekstra hjem, i et annet land, som skal fylles med gode minner og fine stunder.

I rolige Patalavaca på Gran Canaria kan du starte din utenlandsdrøm med leiligheten du kan rømme til når Norge blir for kaldt, for mørkt eller for lite. Her er restaurantbesøkene rimeligere, temperaturene høyere og stressnivået i hverdagen lavere – ja, det eksisterer nesten ikke, for her er du på øytid.Ta deg en dukkert i svømmebassenget utenfor døren, eller sett deg på den felles takterrassen og nyt atmosfæren. Sameiet har også tilgang til 7 parkeringsplasser på eiendommen.

Meld interesse for prosjektet
 Flere prosjekter

  • Lille Gartnerløkken

  • La Palmera Sea View - Gran Canaria

  • Klokkarskogen

  • Mjølkeråen Hage

  • Lille Nesttunvann

  • Fagerborgkvartalet

  • Furutoppen

  • Kronstad Stasjon

  • Gartnerløkken - Trinn 3