axer
Logo

Kronstad Stasjon

5 790 000 - 11 890 000

2-4 Soverom

85 - 123 Kvm.

70 sentrumsnære leiligheter i salg på Kronstad i Bergen

På Kronstad har vi bygget lyse og romslige boliger med stort spenn i størrelser og kort avstand til bylivet mellom de syv fjell. Med bybanen rett rundt hjørnet, samt kort avstand til Høgskolen og Haukeland, så er Kronstad Stasjon midt i blinken for de som ønsker et sentralt og moderne hjem tett på byen.

Leilighetene

Kronstad Stasjon byr på mange leiligheter i forskjellige størrelser, fra moderne og effektive to-roms boliger, til store fire og fem-roms leiligheter vi kaller «premium pluss». Sistnevnte har høy innvendig standard med store private takterrasser, faktisk helt opp til 150 m2.

Prosjektet

På den frodige takterrassen kan du nyte deilig vær, frisk luft og flott utsikt. På Kronstad Stasjon vil hele taket utnyttes og fylles med liv. Terrassen deles inn i ulike soner med private terrasser, noen med direkte utgang fra leilighet, men også mindre områder som tilhører andre leiligheter. Dette gir deg muligheten til å for eksempel ha din egen lille urtehage og mange hyggelige sammenkomster skjermet fra fellesområdene. Fellesområdet vil få sittegrupper og vekstkasser omgitt av grønne trær og plener. Dette er med på å gjøre nabolaget hyggelig og innbydende.

Beliggenhet

Rett ved bybanestoppet med samme navn, bygges nå Kronstad Stasjon. Den sentrale beliggenheten tett på skole, jobb og sentrum gjør dette til et supert hjemsted for bymennesker. Med boliger i et bredt spekter av størrelser vil Kronstad Stasjon fylles av folk i ulike aldre og livssituasjoner. Det tar sikkert ikke lang tid å bli bedre kjent med naboen på den herlige takterrassen med utsikt over by og fjell.

Siste nytt

Det er dessverre ingen nyheter å vise for øyeblikket.
Logo

Besøk prosjektets nettside for å lese mer om prosjektet og finne akkurat din bolig.

Flere prosjekter