axer
Logo

NYE LEILIGHETER KOMMER SNART
FOR SALG PÅ KORSHAGEN!

Helt nye leiligheter midt på Skedsmokorset.

Fra 3 350 000,-

1 - 3 Soverom

46 - 88 Kvm.

Kommer for salg

Smarte leiligheter

Nye og arealeffektive to-, tre- og fireroms leiligheter med god standard. Det vil blant annet bli 1-stavs parkett i de fleste oppholdsrom. Kjøkkenet vil i tillegg ha integrerte hvitevarer. På badet blir det store og delikate fliser, som gir et lyst og lekkert utrykk. Alle leilighetene får egen uteplass. Markterrasse i 1. etasje, veranda i 2. og 3. etasje og store takterrasser i 4. etasje. Leilighetene vil variere i størrelse, og her vil og her vil du finne et hjem du kan trives i fra første stund.

Gulv

1-stavs parkett
i oppholdsrom

Uteplass

Markterrasse, veranda
eller takterrasse

Kvaliteter

Integrerte
hvitevarer

Om prosjektet

Korshagen blir med sin naturlige fasade og sentrale beliggenhet et fint tilskudd til boligmiljøet på Skedsmokorset. Bor du i Korshagen vil du bo i umiddelbar avstand til alt du trenger i hverdagen.

Korshagen blir et boligprosjekt der vi kombinerer gammelt og nytt, og i dette ligger det mange fordeler. Korshagen 3 er et allerede veletablert boligsameie, der det nå er planlagt å bygge en ny toppetasje på eksisterende bygg. Det allerede eksisterende Korshagen 3 knyttes sammen med et helt nytt leilighetsbygg med 28 leiligheter i Korshagen 5. Her får du en helt ny bolig, og et hjem i et allerede etablert og hyggelig nabolag.

Alt du trenger, like ved

På Korshagen bor du landlig til, men ikke på landet. Du får alt du trenger til dagens gjøremål kort vei unna. Dagligvare, apotek, bensinstasjon, kafé, spisesteder, blomsterhandler og klesbutikk, Skedsmokorset er et velfungerende lite samfunn du vil få stor glede av. Barnehage og skole ligger også like ved, det samme gjelder treningssenter, stadion og ishall. Og når behovet for frisk luft i lungene og skogbunn under føttene melder seg, er utfarten til Romeriksåsen rett i nærheten. Her går det stier, tråkk, løyper og veier i alle retninger, til glede sommer som vinter.

Når du skal bevege deg utenom nærområdet ditt, er mulighetene gode og mange. Du får en bussterminal i kort avstand hjemmefra, derfra er det gode forbindelser i alle retninger. Med bilen er du kjapt ute på E6, herfra går turen raskt både til Oslo, Lillestrøm og Kjeller. Du kommer til å bo et sted rigget for fremtiden – Romerike mellom Gardermoen og Oslo blir ansett som det største vekstområde i landet, både når det gjelder bosetning, næring og arbeidsplasser. Og Korshagen vil ligge midt i smørøyet.

5 min

til nærmeste matbutikk

20 min

til Gardermoen

25 min

til Oslo sentrum

Gå til Google Maps

Kontakt megler